söndag 11 november 2018

Övernattning....

Humf...


Mitt mys kommer inlindad i sitt tjocka täcke och lägger sej bredvid mej i sängen, vi ligger där och pratar om hennes nya hund vid namn Karl. Jag ler i det dunkla ljuset åt hennes lycka över hunden.
Hon är stor ibland men ibland är hon så väldigt liten. Jag njuter av hennes litenhet. Den kommer inte vara så länge till.

Jag frågade vad hon ville ha till frukost, svaret blev pannkakor, tja då så. Pannkakssmet gjordes och gräddandet satte fart. Jag älskar nygräddade pannkakor, men för dagen lät jag bli att äta, jag skulle springa och springa gör jag bäst på fastande mage.
Jag tog på mej dojorna och även min löparryggsäck åkte upp på ryggen. Sen sprang jag. Jag tog turen runt golfbanan, via bron över till city. Där gled jag in på ICA och köpte 1,5L mjölk och ett halvt kilo smör sen sprang jag hem. Det var tungt dom sista kilometrarna men hela rundan innan var jag fjäderlätt så jag var i väldigt god stämning när jag kom hem.

Mollie hade en väninnan på besök, jag lagade lunch och efter det skulle det bakas. Kladdkaka är tydligen mysets nya paradgren, att den även ska pimpas med lite allt möjligt hör tydligen även det till. Blåbär och hallon sattes på toppen.
Vi bjöd ner mormor och morfar på fika, morfar uteblev men mormor gav beröm godkänt på kakan.

Lilla väninnan ville sova över och det gick fint för alla inblandade föräldrar. Tjejerna bestämde sej för att övernatta i soffan så där bäddade dom ner sej och tittade på film, jag fick också vara med på ett litet hörn, ett väldigt litet hörn.

Det blev dags för nattning och även jag hoppade i lopplådan, jag hörde tjejerna fnittra och småprata i soffan, så himla mysigt, det blev tyst efter en stund. Mollie somnade men inte väninnan. Hon fick hämtas av mamman och lämnade palatset 23:00.


Så liiiten hon var mitt mys<3


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar