måndag 19 november 2018

Julmarknad....



Shoppare....


Någon dag ska jag göra ingenting. Ja jag har bestämt mej för det, jag vet bara inte när och jag vet absolut inte hur det ska gå till. Men jag ska. Och jag tror att det skulle kunna vara hälsosamt för mej, eller?

Söndag morgon började med massivt mys med min dotter. Hon vaknade med solsken, hon verkade helt utvilad, det var inte jag. Jag har nattlig hosta så jag hade pysslat med det innan jag tog mej i kragen och drack en slurk hostmedicin, vilket hjälpte.

Djuren fick mat och hundarna fick en morgonpromenad, det var kyligt och det blåste snålt från alla håll. Men det var friskt och jag kände livet i mej.
Mollie pysslade och jag körde lite ved, kroppen kändes extremt starkt, jag har inte sprungit på två dagar och jag tror att det gör att styrkan i kroppen känns. milslöpningar är ju annars just nu normalläge för min kropp.

Vi piffade till oss och hoppade in i bilen, vi drog över berget för att hämta upp vårt sällskap för dagen. Kidsen i baksätet och mammorna fram sen körde vi mor Grimslöv och Huseby med dess julmarknad. Barnen grymtade något om att dom inte skulle tycka att det var kul men tja ibland måste dom helt enkelt överbevisas.

Vi provsmakade en massa godsaker, ost, korv, glögg, knäcke och sylt. En härlig blandning. Mollie hon stannade och pratade med knallarna och skulle hon handla så fixade hon det med. Bra träning där.
Vi kollade på polkagristillverkning och lät oss väl smakas av dom ljumna randiga grisarna. Smarrigt.

När vi lufsade hemåt och sammanfattningen för dagen gjordes så sa småfolket. Det var inte roligt men det var väldigt mysigt. Ett bra betyg tycker jag.
En skön söndag helt klart.

Den bästa.....


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar