måndag 12 november 2018

Vegetarianer....

Bus....


Vi startade dagen med sovmorgon, uppstigning 08.00. gäsp.
När vi väl var i gång och skulle ta tag i dagen så gick strömmen i två timmar. Vi blev lite handlingsförlamade eftersom planen var att städa och vidare också angripa bilen för lite omvårdnad.

Istället hoppade vi upp på våra cyklar och tog en tur ner på Vesan, Mollie cyklade i en rasande fart på sin lilla cykel och jag var livrädd att hon skulle slå dit. Men hon bara skrattade och lät benen trampa på som trumpinnar.

När strömmen väl kom tillbaka tog vi ett gemensamt tag med palatset, dammsugning och moppning av golv, vidare drog vi ut och tog kärran. Mollie var mej behjälplig hela tiden. Jag älskar verkligen när vi hjälps åt med allt från städ, matlagning till biltvätt och trädgårdsarbete. Vi är tillsammans, har roligt och vi får saker gjorda. Helt enkelt ett suveränt upplägg.

Hon började planera inför våren och sina odlingar, 14 olika sorters grönsaker skulle odlas och hon är helt inne på att vi ska bli vegetarianer. Jag la in min protest bums, jag skulle inte innefattas i hennes vegitariska. Jag är på tok för förtjust i kött för att kunna bli det.

Kött ja, vi bjöd far och ja även mor fick följa med på restaurang såklart. Vi körde till vår favorit thairestaurang i grannstaden Karlshamn. Galet gott och vi provåt från varandras grytor. En trevlig stund tillsammans.
Innan middagen hade jag rasslat till med ännu en mil i löparskorna. Tio mil blev det för veckan och det känns grymt bra.
Jag vet att det kan bli lite trubbel den kommande veckan, att jag måste hålla igen lite på träningen för att jag inte får ihop det med Mollie. Men ja, vi får se hur/om det löser sej.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar