torsdag 15 november 2018

Drömliv.....



Morgonen började tidigt. Jag vaknade i vanlig ordning innan klockan ringde, jag tror jag är något på spåret där varför jag alltid vaknar innan det ringer. Jag tror att det beror på att jag får en släng ångest av själva ljudsignalen. Jag har försökt hitta ett ljud som påminner om lugnt härligt vågskvalp, hur underljuvligt hade inte det varit att vakna till? Tror det hade varit galet vackert. Men nepp jag har inte hittat något passligt än.
Tjock i halsen och kli på foten var andra åkommor jag vaknade till. Lika bra att gå upp och gå ut med kamphundarna en sväng. Jag matade hästarna när jag ändå var ute och sen var det bara mitt lilla mys som jag skulle få fart på.

Jag fick upp henne, hon satte sej i min famn.
Jag startade låten en sång om frihet av Björn Afzelius och sjöng med i raderna
Du är det finaste jag vet
Du är det dyraste i världen
Du är som stjärnorna
Som vindarna
Som vågorna
Som fåglarna
Som blommorna på marken


Jag kramade min dotter och kände hennes värme och känslan av att hon var trygg i min famn. Hon la armarna om min nacke och sa att hon älskar mej. Jag är så lycklig över att hon har lätt till känslor och lätt att beskriva vad hon känner.

Vi sa hejdå vid taxin sen drog vi iväg på varsitt håll.
Hon åkte till plugget och jag skulle för dagen åka på ett besök till Södra skogsägarnas huvudkontor i Växjö. Det blev en behaglig bilfärd upp genom skogarna och mötet gick fint. Det var en trevlig dag. Att vi kom iväg hemåt tidigare än planerat gjorde mej ingenting heller. Jag hämtade upp mitt mys nästan två timmar innan avsatt tid. Vi var glada båda två av att se varandra och det är så fint när man känner sej älskad. Den känslan är magisk.

Vi drog ner till ICA och köpte lite förnödenheter sen full rulle hem. Hundarna fick lite klappar och gos sen åkte dom ut för att få lite luft.

Mollie har fått speljävlen i sej och jag vet inte hur jag ska få den ur henne, men det där förgrymmade monopolspelet åkte åter fram och hon spelade med mej och hon spelade själv när jag tröttnat. Hon är helt outtröttlig.

Jag fick åter ett meddelande om att jag funnit i en kvinnas drömmar under natten, det är andra gången denna veckan och de senaste månaderna har jag fått till mej det ett antal gånger.
Så fantastiskt vackert att jag berör och finns i andra människors liv, i deras drömliv. Vad dom drömmer är dock oklart och det är kanske bäst så :)

Nu väntar sex dagas ledighet för mej och tanken är träning, socialiserande och att komma ikapp lite med allt som är lite efter i palatset. Det kommer bli fullproppade dagar vilket är helt i min smak.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar