torsdag 14 maj 2020

Havet....



Ännu en vaken natt med den lille grabben, inga problem eftersom jag är ledig och tanken var att jag skulle vara behjälplig i hans nya hem. Allt funka fin, ännu har han inte behövt kissa eller bajsa inne, vi är ett bra team helt klart.
Jag spenderar all tid med honom och det märks att han är social och nyfiken på livet.

Han fick träffa mormors lilla Norfolk flicka och den moppsade han upp sej mot. En riktig liten tuffing alltså. Leken tog fart och det var fantastiskt att se dom tillsammans. Vilken glädje.

Han har varit lite gnällig när han åker bil, han får följa med och lämna Myset i skolan varje dag och lite tutande har det varit. Men Mollie har sagt till mej att jag inte ska bry mej om det för då kommer han sluta upp med det ;) Hon är klok lilla fröken Vilhelmsson.

Men för att sätta ihop bilåkandet med något kul så tog vi med honom till havet. Han uppskattade att springa runt i sanden och hoppa. Mollie bar honom en liten bit när han var trött, sen var det full fart igen.

När vi var hemma igen tog vi ut en filt och Mollie låg där och mumsade på svenska Jordgubbar, Kennet låg bredvid och chillade.
Jag tog ett bus med att fortsätta riva altanen och jag njöt till fullo när jag såg min lilla familj på filten mitt på gräsmattan.

Vi var hungriga så middagen tillreddes och vi åt glupskt. Avslutandet på kvällen blev Robinsson i soffan. Mollie jobbade med att dra ut en tand och innan programmet var slut låg det en ny tand i ett glas med adress Tand Feé.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar