torsdag 1 oktober 2020

Idrott.....

I Jockarp behöver vi inga filter.....

Redo för idrottsdag..
                                         

Idrottsdag i skolan och cykeln skull med. Kennet och jag slog följe med Mollie. Han satt i sin låda på min cykel. Mollie tyckte det var mysigt att ta tvåhjuling till skolan, hon tyckte vi skulle göra det minst en gång i veckan. Vi får hoppas på en mild vinter då sa jag och flinade ;)
Jag cyklade hem efter att jag kramat om min dotter. Vidare bums upp i skogen, svamptime. Inte en enda kantarell i sikte men däremot hittade jag Karl-Johan, blodsopp, brunsopp och citronslemskivling. Jag var nöjd med dagens plock.

Jag hade ett möte inplanerat och där satt jag när myset kom hem. Hon hade fått info om att jag skulle vara upptagen med ett samtal och att hon inte fick störa, men vi skötte kommunikationen via text på ett block, där fick jag rapport om att Mollies klass hade vunnit idrottstävlingen mot två annan skolor i stan. Hon var väldigt glad och det var självklart jag med ;)

Mitt möte avslutades och jag gick ute i det vackra vädret, ridbanan harvades och gräsmattan fick en tillklippning.
Middagen lagades och åts. Mollie hade en kompis på tråden och jag gick ut och tog mej ett bad.
Kvällen var helt stilla, månen var stor och stjärnorna tändes en efter en, det kändes som om det bara var för min skull.

Jag har och har haft en väldig smärta i höger knä ett tag, detta har kommit och gått men nu är det en mer ihållande smärta, löpningen uteblev för dagen och det varma vattnet i badet mjukade upp mej en stund. Skönt att slippa smärtan. Jag tror dock att den kommer tillbaka, kan tänkas att det är ett "löparknä" som jag ådragit mej.



Dagens skörd....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar