onsdag 7 oktober 2020

Puzzeldags.....




En ny kurs med Kennet. Kursen barn med hund, där ska det provas på Agility. Kennet hade råkat skada tassen på en utflykt i svampskogen men han fick vara med inne i lokalen. Mollie fick låna kurslärarens hund, En bearded collie på elva år. Dom gjorde hindren utan större problem. Det var kul för Mollie och väldigt lärorikt. Kennet satt med mej vilket också var bra. Miljöträning.

Kennet fick åka till veterinären för en undersökning, med sej hem fick han några droppar till tassen och lite smärtlindrande piller. Nu hoppas vi på att han kommer hålla sej på benen ett tag.

Jag hade varit inne på möten under dagen, jag var lagom mossig i skallen. Som tur var fanns det gott om rester i kylen, jag behövde inte lag mat, det var bara att värma på.
Tisdag och det är scoutdag. Mollie hade varit ute hela dagen på skolan då dom besökt naturskolan, hon var sliten och trött och när regnet forsade ner var hon lagom sugen på scoutning. Jag lät henne för dagen göra valet själv om hon ville gå eller stanna hemma. Annars är jag av den filosofin att är man med i en aktivitet då ska man dit.

Hon valde hemma och i stället tog vi en lite lugn kissrunda med vår lille grabb ute i regnet. In i huset igen och vi skakade av oss regnet alla tre.

Jag har gått och småsneglat på ett puzzel jag fick i julklapp av min tjej. Jag har liksom inte kommit ur startblocken riktigt. Men denna regniga oktoberkväll öppnade jag paketen och satte igång med att sortera bitarna.
Mollie pratade med en kompis men när hon fick nys om vad jag gjorde var hon inte sen med att avsluta samtalet och ta fram ett eget puzzel.
Där satt vi sen alla tre tillsammans och puzzlade fram tills det var dags att hoppa i säng. En supermysig kväll.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar