torsdag 15 oktober 2020

Kvällar tillsammans.....





Vardagen hej.
Mollie har haft träning med Kennet, agility. Det gick fint för dom båda. Så roligt att se.
Hon har även varit på scouterna. När det blir dagar i sträck med aktiviteter så kan jag ibland längta till kvällarna vi har ihop bara hon och jag.

De väntar ännu mer aktiviteter i veckan, handboll i stan ska testas och jag hoppas verkligen att hon fastnar för det. Lagspel är fostrande och lagandan är viktig. Vänskapsband för livet kan knytas där i en svettig gympasal. 

Jag har varit på berget med Kennet, givetvis har vi plockat svamp, vi fortsätter så länge vi hittar. Nu är det nya sorter som gäller. Taggsvamp och trattkantareller får hänga med hem i korgen. 

Jag har sprungit ett par mil, lugnt tempo och fokus på att njuta av hösten. Jag pressar mej inte, inte alls faktiskt, utan nånstans är jag tillbaka där det började. Springa utan krav för att jag ska må bra. Det är så det skulle vara, alltid.

Jag kom ju över en tv till ett bra pris och den där startade upp ett projekt som jag kanske inte kunde se att det skulle komma.
Mollie vill byta rum och visst för min del går det bra. Det enda jag är lite motsträvig till är att hon valt ett rum på övervåningen. Skulle det hända något så har hon 8 meter ner till marken. Det känns lite skrämmande.
Men hon flyttar, städar, möblerar och funderar på sitt nya rum all sin vakna tid här hemma. Jag gillar hennes kreativa sida så jag uppmuntrar hennes projekt.

 


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar