torsdag 7 april 2022

Modevisning…..


Under hela terminen har Mollies klass jobbat med att återvinna/nyskapa kläder, det har varit deras tema. Det började med att vi skulle skicka med kläder som vi inte längre använde och sen har det bara rullat på. Dom har varit indelade i olika grupper, dom har sytt, limmat och klippt. Nu var det äntligen dags för att visa upp dessa alster från den kreativa klassen.

Vi åker in till skolan och familjerna fick sitta på stolar framför catwalken. Den röda mattan var utrullad och stjärnor prydde kanten av mattan. I stjärnorna stod alla elevers namn.

En från varje grupp visade kläderna och klassen hade även ordnat med två stycken confransere och ljud och ljus. Jag var mäkta imponerad. Under visningen fick vi även information om bomul och polyester. Hur det skadar naturen, hur viktigt det är att inte bara slänga kläderna utan anledning. Allt påverkar naturen och tyvärr är det en negativ påverkan.

Efter showen bjöds det på saft av fikagänget som självklart också var elever från klassen. Efter lite mingel så var det dags för prisutdelning och det var eleverna själva som röstat på vilka dom gillade bäst eller vilka som hade det bästa tänket. Det fanns många olika kategorier.

Det var en väldigt fint stund och självklart var jag stolt över min dotter. Och väldigt tacksam över att vi fick möjligheten att får vara med.




Jockarp. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar