måndag 22 april 2024

Doften…..





Vi startade lördagen med en springtur på berget. Efter det bjöds det på en vacker frukost. Vi väntade fint väder och med det ville vi hålla oss ute. Att Fönsterkillarna skulle hänga i vårt hem hela helgen gjorde även det att valet föll på utomhusaktiviteter. 
Vi packade ryggsäcken med korv och tillbehör sen tog vi kidsen med oss på en vandring till grundsjön. Det blev en uppskattad tur och alla år glupskt.

På vägen hem ringde Myset mormor och frågade efter lift. Hon kom och hämtade upp dom yngre lite klenare människorna från vår grupp.
Vi äldre och Kennet gick hem. Vi landade på över 30 000 steg den dagen och det kändes underbart. Efter dusch hängde vi i soffan en stund innan det var dags att förflytta sej till sängen.

Söndagen började även den med rörelse. Springtur till stan för att köpa kokos. Kennet gillade att få kolla in city en stund.
Hem och vi intog frukosten på altanen. Min gulliga sambo satte sen fart med att baka. Jag grejade med annat jag. Som tillexempel styra upp vissa saker med Fönsterkillarna. Jag passade även på att klippa gräsen. Det doftade galet gott. Herregud vad jag saknat att klippa gräset.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar