tisdag 9 april 2024

Nytt jobb…..

Min cykelväg 



Så efter 19 år var det dags att förändra livet. Det har tagit mej några år att komma fram till detta. Men ibland blir man så less att en förändring krävs. Det är inte alltid man inser att man är klar med en sak, ibland tar det lite längre tid, men tiden kommer förr eller senare.
Med hjälp från familjen så tog jag steget, steget att skriva på en uppsägningsblankett, tömma skåpet och stämpla ut för sista gången. 
Med familjens påhejningar vågade jag ta steget fullt ut. Jag var redo att söka mej nåt nytt. Det gjorde jag och en månad efter den sista utstämplingen på ett ställe så gjorde jag min första instämplig på nästa ställe. Go känsla. Jag var helt klart gångbar på marknaden. 

Att jag kan ta cykeln och tampa till mitt nya kneg känns som en lyx. En frihet på nåt sätt. Nu är det dock inte säkert att jag trampar varje dag men när jag vill så kan och gör jag det.

Och så är ju påsklovet slut och kidsen har börjat skolan igen. Mollie har varit på bra humör och det känns som hon trivs ypperligt bra på den plats hon just nu befinner sej. Livet blir ju en aning annorlunda för henne nu när vi har alla helger tillsammans. Så har hon aldrig haft det så det ska bli spännande och se hur det nya livet blir.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar