fredag 19 april 2024

Lärling…..




Introduktionen på det nya kneget går mot sitt slut. Det saknas folk så jag startar upp redan nästa vecka efter lärlingsutbildningen. Tanken var ännu en veckas lärande men det fanns det inte utrymme för. Jag uppskattar att ledningen tror på mej och att dom har förtroende för mej. Dom är mycket nöjda med mej och jag med dom. Fint ändå.
Det känns bra att kläderna är lite varmare på mej nu. Det är ett intressant jobb och jag hoppas verkligen att jag ska trivas med allt och alla. 

Jag cyklade hem efter avslutad dag och det blev en promenad med Kennet efter att jag kramat min dotter. Hon var trött efter hon tagit en liten napp på sofflocket. Jag älskar hennes nyvakna ansikte, Lite förvirrande min och sömndrucken.
Jag sa till henne att hon måste piggna på sej för kvällen bestod av Handboll.

Japp det var avslutning på säsongen, även om nu tjejerna kommer träna vidare så hade föreningen avslutning. Alla lag var representerade och hela hallen fylldes med barn och ungdomar.
Mollie fick även i år träningspris vilket man får om man varit på träningarna. Hon hade 94 % närvaro. Inte illa minsann.
Och så det viktigaste av allt kanske. Föräldramatch.
Herregud så roligt det är. Kidsen är lite mer seriösa än vi vuxna. Vi skjuter liksom från höften ;)
Ungarna vann även denna match vilket retar oss en del.

2 • Vilhelmsson 


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar