tisdag 2 april 2024

40 bast…..






Fredagen skulle vara lång sas det. Vi lämnade hemmet runt lunch och körde söderut, mot Malmö. Där checkade vi in på ett hotell. Där stannade vi kvar i några timmar till det var dags att ta sej fyra minuters promenad till en resturang. Ja hon skulle ju till att fylla 40 år och vem är väl jag att inte bjuda henne på en smakupplevelse ut över det vanliga. Taraq Taylor bjöd på en galet god sjurättersmeny och min kära sambo var mer än nöjd. Jag också så klart.
Vi strosade hem till hotellet och gjorde inte mer den dagen. Så skönt.
Sovmorgon och frukost sen tuffade vi hemåt, vi gjorde några få stopp på vägen. Nova Lund, vidare till vänner för en lunch och kaffe. Sen spontanköpte vi en Damsugare. Dayson V15 ja det hörs ju på namnet att den är 15 gånger vassare än den första upplagan ;)

Hem till kaoset. Fönsterna är fortfarande inte klara och jag börjar faktiskt surna till. Vi ställde iordning hemmet och tog bort all plast från möblerna. Dom får plast in igen om det behövs.

Söndagen började med att Mollie och jag sjöng för födelsedagsbarnet. Så fint att göra det tillsammans. Det blev en mysig morgon. Vi fortsatte att mysa med en springtur på berget innan vi skulle åka iväg för ett annat kalas. Mycket kalasande nu minsann.

Måndagen bestod av blomjordsinköp och penséerna planterades av unga fröken Vilhelmsson. Eftermiddagen bestod av arbete i vedhögen. När jag kom hem väntade en fantastisk måltid av en del av en gris som min underbara sambo brassat.
Chill i soffan tillsammans avslutade den påskhelgen.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar