fredag 29 mars 2024

Kaos i hemmet……





Vad händer? Jo fönsterbytena drar ut på tiden. Det är knivigt med gamla hus. Inget är liksom standard. Hela hemmet är inplastat så vi sitter numera på golvet och äter. Jag känner en viss stress eftersom vi ska ha en stor fest nästa helg. Och som grädde på moset fick vi bekymmer med expansionskärlet. En gamla ledning som sprungit läck. Denna läckan resulterade i att vatten rann ner igenom vinden till nästa våning. Kul. Vi fick ut trycket ur kärlet och nu väntar då således en ny investering. Och hjälp från  försäkringsbolaget för att återställa rummet.

Jag har jobbat på i veckan. En del arbetsskador blir det när man jobbat med träd. Tre stockar som träffar på samma ställe på benet det gör ont. Jävulskt ont. Jag har en stor bula på smalbenet och just nu funderar jag över om den nånsin kommer försvinna. Jag gillar jobbet och sällskapet, men nu ska jag snart börja min nya tjänst så det kommer bli betydligt färre timmar i veckan då jag kan umgås och jobba med träd ihop med min far. Men var sak har ju sin tid och jag ser framemot den nya utmaningen med ett nytt kneg. Nya lärdomar och nya människor i min värld. Det blir bra.

Kidsen har tränat handboll och vi har sprungit. Vi har hunnit tatuerar oss vilket vi blev nöjda med. Just nu sitter det plast på så bilduppdatering får bli senare.

Och så är det som så att min sambo fyller 40 år på söndag. Jag har en överraskning till henne redan i kväll. Vi kommer alltså lämna vårt totalt uppochnervända hus och dra söderut. 




Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar