måndag 11 mars 2024

Jungfrufärd……




Helgen startade kanon och fortsatte minsann så.
Vi vaknade upp tidigt men till en helt orörd dag, vi skulle röra den med sånt vi ville och sånt vi mår bra av.
Den startade upp med kaffe i sängen. Att bara ligga kvar där när man egentligen var planerad för något helt annat var helt fantastiskt skönt. Alltså ibland är livet precis så där rättvist.

När kaffet var nere tog vi premiärturen efter Tokyomarathon på berget. Det var helt underbart. Att få springa med sambo och hund i ett lagom lugnt tempo. 

Hemma igen och vi välte i oss lite mat. Det väntade sen tvättmaskinsinköp för min del. Vi åkte iväg med den gamla till miljöstationen och jag intervjuade människorna som jobbade där. Det var ruskigt kyligt där dom stod. Lite mer om just det stället kan jag nu och det var kul.
Vidare in till stan för att hämta den nya juvelen. In med den i bilen sen for vi hem. Den asades in och den installerades. Jungfrufärden var ett faktum. Den var fin.

Vi hade lite trevliga människor på besök under kvällen. Mat och lite gotte till mellon. Givetvis blev det diskussion när jag drog igång mina argument gällande att par snorungar från Norge som ska företräda vårt land i en sångtävling. Det finns ju inte ett rätt gällande det. Varför tävlar dom inte för sitt hemland. Helt sjukt i min värld. 
Jag släppte det där, det är ju inte på liv och död men nog så dumt.

Söndag stod det Handboll på schemat. Vi skulle till Höör för två matcher. Då laget saknar målvakt fick Mollie ställa upp och stå i en match. Det gick ganska bra för henne med tanke på noll träning.

Efter matchen körde vi till chopchop och käkade mat. Faktiskt väldigt god mat, fräscht och fint och lagom stora portioner. Tummen upp till det.

Kvällen blev lugn. Mollie och jag övningskörde en sväng på berget sen tog jag och min sambo en tur med Kennet. Vi behövde det alla tre. Det blåste så det sved i skinnet på mej. Det blev väldigt mysigt att krypa ner i soffan under en filt och kolla på TV efter den blåsiga turen.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar