måndag 25 mars 2024

Kidnappning…….






Helgen börjar med att kidnappa en vän till mej som klarat skolan till att bli distriktsköterska. Vi körde hem och våldgästade henne, öppnade en flaska bubbel, drog ett par klunkar sen var det iväg.
Nötter och bubbel i bilen på väg till en restaurang i Kristianstad. Maten var grymt god och sällskapet magnifikt. Efter ett par timmar med mat och drinkar begav vi oss ut på krogen. Och nä det är väldigt sällan jag hänger på en krog. Det var trevligt, men jag blev en aning trött av alla människor.
Jag körde hem alla brudar och i säng var vi runt tolv, vilket var sent.

Lördagen var jag seg. Jag mådde inte helt perfekt. Så i stället för en sprintur blev det en promenad i stan. Mycket folk som var ute och givetvis stannade jag och pratade med en del.
Min sambo skulle till Kristianstad och avtacka en kollega. Jag var hemma själv med trissen. Jag lagade middag och tjejerna uppskattade det. Efter det satte jag mej i soffan och rörde mej väldigt sparsamt resten av kvällen.

Söndag morgon fick vi till in springtur. Det var behövligt. En brakfrukost i soffan följde. Dagens middag åts utomhus. Vi körde upp till grundsjön och där grillades det korv. Farligt gott. Alla hade en mysig stund vid sjön. En fin helg må jag säga.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar