fredag 8 mars 2024

Rosa rum…….




Vilket privilegie att vakna upp i sin säng i Jockarp. Att öppna ögonen och se henne stå vid fönstret och tittar ut i den underbara morgonen. Det är dom där små ögonblicken som är så viktiga. Tänk hon och jag och framtiden. Tackar ödmjukast för det.
Kaffe i soffan innan kidsen skulle väckas. Den där lugna starten på dagen. Då innan allt börjar. Jag älskar den stunden.

Jag slog följe med min dotter till busshållsplatsen, hon var redo för plugget och jag var redo att med mina inflammerade tår ta en promenad med Kennet på berget.

Halv tio skulle jag befinna mej i Karlshamn för att göra en mammografi. När jag satt i det rosa rummet öste det en tacksamhet över mej. Att vi bor i Sverige och har möjlighet att göra dessa små enkla saker för att upptäcka otäckheter i ett tidigt stadie. Röntgen utfördes sen bar det vidare i livet. 
Jag hämtade upp lite grejer på vägen hem och kramade ett par grabbar som jag gillar. Det var en fin stund.

Klockan ett skulle jag befinna mej tre mil söder ut. Det var ett väldigt flygande på vägarna. I Kristianstad skulle jag på ett möte vilket jag såg framemot. Det blev trevligt och intressant.

Hem igen och en sväng på berget. När jag kom hem därifrån stod min underljuvliga sambo vid spisen och brassade världens godaste gryta. Vi åt friskt sen väntade handbollsträning för tjejerna.

Huvudet på kudden och jag knoppade in bums.




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar