torsdag 14 mars 2024

Viktiga människor……







Min kära sambo börjar senare och Mollie hade studiedag. Detta var helt perfekt. Mollie sov som en liten griskulting under en värmelampa och vi starta dagen i springskorna på berget. Vi sprang på stigarna, en aning hala och böta men den där känslan av oräddhet kom över mej. Det var liksom inte hela världen om jag skulle vricka foten. Eller ramla på en hal sten, nä det är liksom ingen fara nu. Jag har inga nya lopp inplanerade och vi springer bara på känslan. Lite frihet över det minsann.
Vi stannade till ett par gånger och pussades och fotade lite. Ja det var verkligen en trevlig start på dagen.

Hem och lite kaffe och mat i magarna. Sambo till jobbet och jag körde över berget till min vän. Vi tog en promenad, det var en fin och väldigt behövlig promenad. Livet ska levas men det behöver också analyseras ibland. Tacksam är jag för en vän som precis som jag har vett att uppskatta dessa små få stunder i livet. En promenad kan räcka för att tanka på för fullt med energi.

Hem igen och klockan var bara tio. Så skönt att dagen börjat med rörelse och med människor jag älskar. Detta fortsatte sen. Mollie och jag blev bjudna på lunch i stan på Peps av Mormor. En mysig stund och god mat.
Vi hann med en sväng till bibblan också innan det var dags att bege sej hemåt. Mollie hade ett arbete att avsluta och jag skulle också jobba några timmar. Klocka fyra hade jag gjort uppdraget för dagen. 

Dusch och sen var jag redo för vila. Trodde jag va. Samborombom kom hem och tårtbottnar skulle göras. Vi blev kvar i köket en timme sen hade vi levererat fyra bottna. Vispen slickades och jag röjde lite med slickepotten i bunken innan jag var nöjd. Farligt gott.


  


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar