lördag 2 mars 2024

Ledig dag……







Ny dag i Japan. Den skulle jag förfoga över själv. Jag tog en lång frukost på våning 40. Där satt jag och tittade på det mäktiga berget med sin vita topp. Efter två timmars frukost och fem koppar kaffe packade jag ryggan och mötte upp en dam som jag skulle hänga med hela dagen. Vi strosade runt, shoppade lite och kulturellade oss. Vi tog heligt vatten på våra händer, vi tände rökelse, kastade pengar i en brunn. Allt enligt japansk sed. 

Vi käkade en god pasta. Jag bjöd bort mina räkor till min kompis jag vill inte riskera magen inför loppet, det ville hon ;) en efterrätt i form av glass och en geléklump av matcha.

Vi gick vidare och hittade några körsbärsträd som stod i blom, vi blev lika glada båda två. Hon älskar blommor jag älskar blommor. Fint ändå att uppskatta tillsammans. 

Lite kontakt med min sambo innan det var läggdags för mej. Mollie missade jag, hon hade inte slutat skolan innan jag somnade. Jag saknar verkligen henne. Det är svårt när man är van att vara tillsammans och nu kan man knappt höras. Men snart lördag och då är hon fri från skolan och då ska vi höras.









Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar