tisdag 19 mars 2024

Fullsmetad…..






Helgen var fantastisk, fredagskvällen började med tåg till Kristianstad med hela handbollslaget. Vi gick på restaurang och käkade buffé sen vidare till arenan för att kolla på P15 laget när dom lirade match. Tåget hem klockan nio. När vi kom hem var fyra fönster bytta. Ja det är full gång nu. 

Vi sprang både lördag och söndag och det var helt ljuvligt att tassa runt på berget med hund och sambo.
Tjejerna hade handbollsmatch så vi fick vi lägga några timmar i hallen. Efter det stundade det kalas. Min svärmor fyllde år och givetvis skulle det firas. God mat och brutalt god tårta made by Anna Bark. Jag glufsade i mej två stora bitar. Herregud så lyxigt.

Lille Kennet fyllde fyra år och givits skulle han också firas. Han fick en ny väst så nu syns han bättre då reflexerna är helt ny. Snyggt.
Att det var sol hela söndagen betydde givetvis utomhusvistelse, samborombom gjorde attans goda bullar och dom avnjöts i en solig och läig plats med en kopp kaffe. Livet var så där extremt njutbart.

Den nya veckan har börjat med jobb. Jag har kul, får frisk luft och har väldigt trevligt sällskap. Fysiskt arbete har jag alltid mått bra av. Dock råkade jag skada mej en aning på benet, men inte värre än att jag kunde jobba vidare.

Och fönsterna, ja jag håller lite koll även på fönsterbytena. Hela nedervåningen är nu bytt. Det krävs lite finlir för att få det snyggt. Men jag tror det kommer bli kanonfint när det väl är klart.

En promenad med en vän har jag också lyckat trycka in. Ja dagarna rullar minsann aktivt på.





Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar