onsdag 17 juli 2024

Lycklig…….







Semestern rullar på i full fart. Helgen var en salig blandning av kalas, barnvakt och Lasse Winnerbäck.
Ja kalas för svärfar och min sambos syrra, det blev en mysig tillställning. Efter det for vi hem till den andra systern för att passa barnen då föräldrarna skulle på aktivitet.
Morgonen efter tog vi ett löppass runt Råbelövsjön. Turen är 19 km lång. När vi kom hem hade tonårskidsen precis börjat inta frukosten. Lata dagar minsann.
Vidare hem en snabbis sen bar det iväg igen.

Brateviks IP. En strålade kväll men Lasse. Galet bra som vanligt. Hade det inte varit för att vissa var lite väl överförfriskade så hade det nog varit topp tre av konsert med honom. Det drog ner betyget för själva upplevelsen något tyvärr.

Och så måndag. En helt jävla vanlig måndag. Nä verkligen inte. Vi packade väskan. Vi körde till Ystad. Parkerade bilen. Sprang längs havet. Klockan 15:30 checkade vi på Ystadsaltsjöbad. Herregud vilket ställe och herregud vilket underbart sällskap jag hade med mej. Hon är helt fantastisk min tjej. Så mycket vackerhet och så mycket närhet som jag fick uppleva under ett dygn. Vi behövde det båda två. Att hon bokat mat på en restaurang där man fick komma inhasandes i morgonrock och avnjuta middagen i en stor säng gjorde inte upplevelsen av Saltsjöbaden sämre precis.










Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar