onsdag 7 augusti 2024

Hanö……







Vi vaknade tidigt. Det var en bedårande morgon. Min sambo kramade mej godmorgon och frågade om vi skulle möta morgonen på berget. Det lät som ljuv musik i mina öron. Vi packade ner kaffet i en väska och gick upp för branten. Vi satte oss och njöt av den underjuvliga morgon. Dimman lättade över vesan och där satt vi. Vi bara satt och vi älskar det. 

Efter den ljuvliga morgon tog jag ett pass i backen. Jag körde backträning. Det var brutalt men mycket bra. Jag hade 23 km i benen sen dagen innan så nu fick jag upp flåset rejält.


Sista lediga dagen för min sambo. Ja så var det. Jag är ledig lite till men vi kände för en liten avslutningsaktivitet för semestern 2024. Vi tog båten över till Hanö med mina föräldrar och hundar. Vi gick runt på ön i sakta mak, sånt där strostempo. Det passade utmärkt innan det var dags att inta middagen.
Fantastiskt gott i fiskenstecken. Alla var nöjda och efter maten blev glass i stora lass.

Eftersom båten blev full över till fastlandet så fick vi vänta på nästa båt och det gav oss tid till att ta oss upp till fyren. Det är bra med rörelse och efter maten var det extra skönt.

Båten tillbaka och så var det hem. Vi hade en lugn kväll. Det kändes helt rätt att bara hänga i soffan tillsammans.
Och just det där med att hinna ta det lugnt det var nåt nytt för mej. Men vi har haft en hela månad ledigt tillsamman wow vilken lyx.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar