onsdag 21 augusti 2024

Läkning……




Läkningsprocessen efter ultraloppet har gått över förväntan. Dag fyra efter målgången och helt smärtfri. Ja jag är imponerad av min kropp. Den är helt enastående.
Mentalt har jag varit trött, jag har vilat middag i tre dagar, jag har varit sömnig och jag tror det beror på läkningen. Men jag vilar. Jag är snäll vid kroppen.

Givetvis har jag rört på mej, det är också bra. Jag har jobbat i vedhögen på förmiddagarna, det var en aning stelt första dagen och jag har tyvärr råkat ut för några små incidenter. Foten fastnade under en stock, jag fick en i ryggen så jag fick kasta motorsågen, och jag fick en sex meters stock över ankeln som min far fick lyfta bort. Ja vissa dagar skulle man kanske låtit dojorna stå vid dörren.

Jobbandet är i full gång och vi rasslar till med en eftermiddagsvecka. Det har varit fina kvällar, fina samtal, mycket skratt och så har vi kollat på supermånen.

Kidsen har börjat skolan och det har gått väldigt bra för dom alla tre. Jag och Kennet hade följe med dom till bussen. Det var en fin morgon med glada barn ;)




Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar