söndag 20 februari 2011

Fegis...

Lägger in ett litet inlägg till idag.
Man får tacka för den fina kommentaren, de är ju som så att jag står för mitt liv, att det går upp och ner, att jag har mycket känslor som jag själv inte förstår, som jag vill förstå.
Det kan kanske ha med att göra att jag är mor och känner ett stort ansvar för det.
Och till dej kommentar skrivare kan jag väl bara säga, sluta läs min fantastiska blogg om det är så jobbigt för dej att faca sanningen av vad min sk fru gjort mot mej och vilka känslor det är jag tampas med i mitt liv som pågår.
Det hon gjort det kan hon inte göra ogjort, men hon kan förklara sej och be om förlåtelse.
Men inte ens det kan hon göra.
Och som vanligt med den här typen av kommentarer, så är du förmodligen varken mor, eller så pass mogen så du kan stå för vem du är.
Så jag kan ju förstå att du tycker att det hon gjort mot mej är helt okej.
Beklagligt tycker jag.
Fega människor får inte plats i mitt liv...
Och jag förstår om ni är rädda....Min penna vässas, och denna storyn får mer och mer publicitet, vilket inte är så konstigt.

Men ha en fin söndag...Fegis.

3 kommentarer:

  1. Hej är ganska ny läsare av din blogg och fullkomligt älskar den!!:) jag ville bara säga stå på dig och njut av din fina tös så sträck på dig och va stolt över att ha ryggen fri det är INTE dig det är fel på!!!

    SvaraRadera
  2. Alla har väl ett ip-nummer, kan du inte kolla vem som står bakom den där fega och idiotiska kommentaren? Det är väl lätt fixat. Det är ju rätt svårt att vara anonym på nätet, om man nu inte sitter på 7-eleven och surfar typ.
    Ha en fin söndag Leo med din fina Mollie!
    Puss och kram

    SvaraRadera
  3. Jävligt coolt att du vågar öppna dig som du gör. Fortsätt "skriva av dig" de är läkande när man gott igenom mycket. Du skrev att du är ensam men de är du inte du har ju din granna tös :) och alla dina underbara arbetskamrater :)
    All lycka till er i framtiden!!

    SvaraRadera