söndag 20 februari 2011

Jobbiga dagar...


Dom här helgerna dom bara springer förbi, jag fattar inte att man kan ha så mycket att göra när man är mammaledig.
Men så fort de blir fint väder så känns de som om man måste vara ute.Vi befann oss utomhus hela dagen i går, underbart men vilket då resultatet i att inne arbetet sätts lite åt sidan.
Så då har man genast tvätt, disk och städ kvar att utföra när kvällen kommer, om man nu inte prioritera bort de.
Vilket jag mer än gärna gör nu känns det som.
Istället för dom roliga vardagssysslorna stängde vi bara dörren och körde hemifrån, vi åkte till goda vänner och blev bjudna på en god middag.
Djuret som kom upp på tallriken i går kväll var ett fint och väldigt delikat rådjur, till efterrätt blev de pannakotta och vidare en stor skål med godis, skönt med ätdagar i bland.

Jag har ju väldigt mycket sociala saker för mej, jag är sällan ensam eller har det tomt i kalendern.
Jag vet inte om det kan beror på att jag känner att jag måste hålla mej sysselsatt för att inte gräva ner mej och funderar på sånt som jag ändå inte klarar lösa, eller om jag helt enkelt är en väldigt social person.
När jag tog upp mina funderingar med min mor häromdagen så sa hon rent ut att hon tyckte att jag var väldigt osocial med andra människor när jag bodde i hop med min sk fru, bara för att nu inte hon var så intresserad av att träffa människor så behövde ju inte jag låsa in mej.
Men jag tror att det blir så när man kilar stadigt, man låser in sej och sitter och myser i soffan med en varsin laptop i knäet och har tv igång, men det är ingen som tittar. Herregud, låter ju inte klokt, men jag tror att det är så i många hem.
Nu är det iallafall andra bullar som bakas här på Månsagården.

I dag mårs de kymigt, det slog mej med full kraft idag, vad som hänt, ibland gör de det.
Tänker när jag slår upp ögonen att jag är ensam, att jag är ensam om att ta hand om Mollie, ensam, så skulle de ju inte vara, vad har hänt, varför blev det så här.
Idag är en dag med en massa varför,alla jävla frågor som bubblar upp och inga som helst svar.
Hur länge ska man behöva ha det så här?

Om man skulle försöka återigen att komma i kontakt med den sk frun, bara för att få något som helst avslut.
Om det nu är det hon vill, (verkar ju knappt så) varför dra ut på lidandet?
Eller känner hon någon form av njutning?  kan ju vara så?
Som någon sa, sjuk sjukare och sen namnet på min sk fru. Mmm snart villig att hålla med.
Om man skulle försöka få tag på sina saker och få hennes skit bortforslat så man kan avsluta.
Kanske man ska ta kontakt med någon annan i hennes sjuka familj som kan hjälpa mej med detta, dom borde väl också vilja slippa tänka på mej och de lilla barn som skulle blivit en del av deras liv. Kanske jag ska ta kontakt med min gamle vän och se om han vågar göra något, för att få störda familjen till att lösa detta.
Men återigen känns det inte som om det skulle ligga på mej att få ett avslut, de är hon som vill skiljas, de är hon som inte vill ha detta lilla underverk till barn.
Vissa dagar är bara så sjuka.
Vissa dagar blir jag helt knäpp av att tänka på att jag levt i fem år med denna till synes inte friska person, fan man blir ju rädd för sej själv över att man har så grym dåligt omdöme.
Man blir ju rädd över att man fortfarande har dessa kärlekens känslor kvar för denna människa.
Man kan ju inte låta bli att undrar vad det är för fel.

Låt dagen gå i Jockarp...

7 kommentarer:

  1. haha du är ju fan riktigt sjuk, man fattar att det är du som har problem och inte din sk fru. I ett inlägg skriver du att hon är död? Haha sök hjälp din fula kärring. Om folk tror på detta är dom fan dumma i huvudet, att du ens orkar. Ge upp och skaffa ett liv.

    SvaraRadera
  2. katarina johansson20 februari 2011 kl. 13:09

    Usch för såna komentarer. Människan skriver från sitt hjärta vilket är hennes fulla rätt. Passar det inte andra så läs inte. Jag kan känna, vilken grym tur hon haft att hennes sk fru stack innan detta barn lärde känna henne. Då man är släkt med denna fega människa som väljer att vända ett barn ryggen, så kan jag lova att hon finns inte för mig. Fm skiter hon i vilket men folk som sätter barn till världen på ett sätt eller ett annar o sen drar är lägre stående varelser. Det är omänskligt o sjukligt. Som leo skrivit innnan och som jag håller med om så skickade hon barnet som en sommarkatt... tanken slår mig om hon inte ändå är sjuk i huvudet... så du anonyma...mitt namn är katarina johansson...vilket är ditt?

    SvaraRadera
  3. Ja, egentligen tycker ju inte jag att du Leonora ska publicera anonyma inlägg. Det är ju fint att vi i Sverige har rätt att uttrycka våra åsikter men det är lätt att vara modig bakom ett tangentbord och min personliga åsikt är att man då har en skyldighet att stå för dom. Sen att den här lilla anonyma vännen varken kan vårda sitt språk ordentligt eller förstå innehållet i en text förklarar att hon/han inte är den vassaste kniven i lådan. Och att sen kalla en kvinna i 30 + för kärring talar ju för att hon/han inte är så gammal ännu.Men eftersom du nu valde att publicera så väljer jag att lägga lite kraft på att kommentera. Inte för att anonym förtjänar det utan för att Leonora gör.
    Lilla anonym....detta har hänt:
    Leonora och Sk frun planerar att skaffa barn.
    De gör flertal försök som slutligen lyckas. De är överlyckliga och planerar sin fortsatta framtid.
    De gifter sig.
    Leonora blir bedragen 3 veckor efter giftermålet.
    Sk frun lämnar Leonora 10 veckor innan förlossningen, ensam, rädd och olycklig.
    Leonora får ingen förklaring, inget förlåt, ingenting.
    Leonora vill förlåta och föreslår rådgivning. Sk frun följer med men säger att hon inte vill ha varken barnet eller Leonora.
    Så lilla anonym...detta är inte vad alla Leonoras vänner och familj tror. Detta är vad som hänt. Så jag undanber att du kallar oss alla dumma i huvudet för du känner inte oss. Sen att det alltid finns minst 2 historier om vad saker och ting är en sak men viss fakta kvarstår faktiskt hur man än vänder och vrider på det. Och en viktig sak är att sk frun faktiskt har lämnat både fru och barn utan varken ett förlåt eller förklaring....sen spelar inte annat så stor roll.
    Jag förstår att du lilla anonym inte är så gammal och inte har så mycket erfarenheter av livet eller förmodligen fått uppleva riktig kärlek eller hjärtesorg. Jag förstår att du inte har egna barn. För kanske hade du då kunnat försöka att sätta dig in i Leonoras situation och förstå vad hon tampas med. Det är inte sjukt vännen. Det Leonora gör är att bearbeta och det är så människor gör när dom går igenom jobbiga saker. Dom gör det för att inte bli knäppa. Det är så friskt det bara kan vara.
    Jag önskar dig i vilket fall, anonym en trevlig dag och jag önskar dig ett kärleksfullt liv men mitt råd är att sluta läsa bloggen om den nu gör dig så upprörd. Jeanette

    SvaraRadera
  4. Vem du nu än är som skrev denna minst sagt idiotiska kommentar så faller det enbart tillbaka på dig själv. Tydligen är du av samma skrot och korn, enda förklaringen till att du kan ha den åsikten.
    Kan tala om för dig att den där gamla devisen om att "Enade vi stå, söndrade vi falla" gäller i allra högsta grad fortfarande. Vilken gemenskap man känner av vetskapen om att i stort sett alla anser lika dant, att det var för jävligt gjort det Jessica gjorde. USCH!

    SvaraRadera
  5. Vilka storsinta vänner du har Leo,som kan ge kommentarer i hyfsat snälla ord till den som så elakt kommenterat din blogg. DET tyder på mognad, insikt, och kärlek! Av mig får den anonyme elakingen ingenting,då jag av erfarenhet av elaka hjärtlösa personer,vet,att de icke heller har ett enda uns av förstånd.Då ska inte jag slösa min energi heller. Därför lägger jag min energi än en gång på dig och det viktigaste-ditt lilla barn. Hon är ett mirakel,en ängel som inte förtjänar annat än goda rättvisa människor! Det är människor med de egenskaperna som kan leda henne rätt. Du är en av dem..Kram till er båda!

    SvaraRadera
  6. Stå på dig bästa Leonora! Åter igen behöver ingen vara någon hjärnforskare för att förstå vem som skrivit det inlägget! Din sk fru har grymma problem om hon måste kommentera så dumt på din blogg, det visar verkligen vem hon är. Har hon problem med vad du skriver behöver hon inte läsa din blogg. Min övertygelse är att det till 99% är hon eller någon i hennes familj. Klart är iallafall är någon med stora problem. Skriv du på! Tycker det är så kul att höra om dig och söta Mollie!! =)

    SvaraRadera