onsdag 16 februari 2011

Huvudet fullt...

Lycka...


Morgonpromenaden är avklarad, jag behövde den verkligen idag, behövde rensa huvudet och kroppen så man kan tänka klart, de är ju stora saker på gång här idag, och det lär kanske behövas en promenad även efter besöket.
Jag förstår ju givetvis att de kommer att röras upp ett och annat till ytan idag, saker och tankar jag försökt trycka undan, framför allt tankar som jag försökt släppa taget om, försökt att glömma och gå vidare i från.
Tankar som jag kanske trodde jag bearbetat klart.

Det  kommer givetvis att komma upp en massa frågor igen, frågor som jag inte fått svar på, frågor som jag och många med mej vill ha svar på.
Jag förstår att det kommer att bli en jobbig och känslig eftermiddag, men jag tycker att det är viktigt, jag tycker att det är min skyldighet mot andra människor, kanske då främst andra homosexuella par som funderar på att skaffa barn, men även för andra att ta del av denna sjuka, grisiga och helt otänkbara story.
Hade detta som hänt mej hänt någon annan så hade jag givetvis viljat läsa om det, så det är bara att bita ihop och faca frågorna och känslorna. Och vara tacksam för att repotaget blir gjort.
Jag ska göra det bästa jag kan.

Detta är min känslor idag, de blir varken mer eller mindre...Jag återkommer i morgon större starkare och förhoppningsvis stoltare.
Lägger upp några bilder på mitt lilla gryn, hon som ger mej kraft, ork och styrka att över huvudtaget kliva upp vissa dagar.



Min lilla glädje....

Ett liv pågår...Jockarp.

4 kommentarer:

  1. Kommer säkert att gå superbra. Lycka till

    SvaraRadera
  2. Å när vi blir vi bjudna på dina cheesecake då? den verkar ju makalöst god :) Kram

    SvaraRadera
  3. Lycka till idag!!!
    Kram Malin

    SvaraRadera
  4. Hörru lilla hjärtegrynet det kommer gå så bra så må du tro. Kom hit ikväll o drick lite kaffe om det är rörigt i skallen. Vi kan ju utbyta klokheter, låga skämt och göra livet gladare. Sängen är bäddad till lilla mysan.
    Kram på dig stollefia
    <3

    SvaraRadera