fredag 1 april 2011

April april...


Gårdagen bestod mestadels av vila, vi var ganska trötta efter filminspelningen, många känslor som bubblade upp och som krävde eftertanke i en lugn vrå.
Men en morgontur på berget avklarades och vi passade även på att plocka med oss en hög björkris, nu ska det minsann påskmysas här på månsagården, andra bullar ska bakas av den förut så inskränkta bagaren.
Myset ska få en riktig påsk.

Vi var hos lilla söta grannen hon bjöd på fika i form av paj med goda bär och vaniljglass, mums.
När vi var där ringde TV4 och frågade om jag hade tid för en intervju, vi bestämde att vi ska ses på måndag klockan tolv.
Jag hörde av mej till dokumentärfilmare och berättade hur det låg till, hon var på direkt så nu blir det nog fullt hus på måndag.
Jag får vara med om så mycket spännande och de får jag väl tacka min sk fru för.

Ett litet problem bara är att tiden faktiskt inte räcker till just nu, det är så mycket och så många som jag skulle vilja prata med och skriva till, men jag hinner inte med, jag hoppas komma i kapp snart.
Man måste vårda vänskapen.
Men jag hann med att prata med ett par vänner i går de ena samtalet var ljust och glatt medans de andra var betydligt mörkare och allvarligare.
Min vän mår inte bra, jag vet inte riktigt vad det är och kan inte förklara det, men tydligen ska hon behöva åka ner till Lund och göra en operation som i mina öron låter allvarligt.
Jag har tänkt mycket på det sen jag fick reda på det, hon säger själv att hon vädersätter livet annorlunda redan nu och så är det nog.
Man kan gnälla om allt möjligt när man är frisk, men när man ställs inför det faktum att livet kan ta en oväntad vändning och faktiskt ta slut ganska snabbt, ja då ser man nog på det med helt andra ögon.

Idag bär det iallafall iväg på en roadtripp, jag Mollie och en rolig och lättsam vän, hon kör och jag läser kartan, det roliga i det är att jag blivit begåvad med världens sämsta lokalsinne, funderar starkt på att tala om det för henne...Ja ja, vi får väl se var vi hamnar.

Idag är det ju den första April, ska bli kul och se om man blir lurad idag, mitt tvivel är starkt till att någon skulle kunna lura mej mer än vad min sk fru lyckades med förra året, och inte brydde hon sej om att göra det den första april, utan de kom lite då och då när hon tyckte de passade in, det blir nog en spännande dag.

Jag räknar kallt med att det blir en dag med mycket skratt, lurad eller inte lurad.


Jockarp...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar