söndag 17 april 2011

Plommonträd...


Det kändes som jag hade trillat ner i ett svart hål igår igen, ett hål jag inte skulle kunna ta mej upp ur.
Det är helt sjukt vad liten man blir när man ryker på nån liten bacill, totalt utslagen.
Myset var inte heller på topp och hon strålade inte alls, fråga är om hon kände av att mamma var sjuk eller om hon faktiskt inte heller var i form, vi fick ju upp på natten för ett litet depåstopp med henne och det tillhör faktiskt ovanligheterna.
Jag var seg och hon var sur, underbart, vi fick ta på oss och gå ut en sväng så hon skulle somna och så jag fick vara ifred lite, planen gick i lås, hon somnade så jag kunde vila mej lite i lugn och ro.
Det blev verkligen en lördag som man skulle kunna räkna bort från sitt liv, den kändes nästan helt onödig.
Vi gick till sängs redan vid halv åtta, är det legalt en lördag, de verkar iallafall gjort susen för nu är vi på fötter igen.

Tog en liten promenad med Mollie bort till grannen för att visa upp henne, dom har inte sett henne än på grund av en massa olika omständigheter.
Dom missade namngivningen men nu fick Mollie en present av dom iform av ett plommonträd, det passade bra för vi har inget innan.
Nu återstår de bara att hitta en smart placering till det, man vill ju inte ha det för nära huset med tanke på getingar och andra sticksiga små djur, men man vill ju inte springa flera hundra meter heller när man blir sugen på ett litet plommon. Vi får se om vi kan lösa det på något fiffigt vis.

Ja annars är det inte mycket som pågår just nu i mitt liv, det är väl så när man ligger nere för räkning, man behöver resa sej för att de ska hända nåt, myset gör visserligen storslagna framsteg vad det gäller de de mesta och det fantastiskt att följa med på hennes resa.
Hon sjunger sånger och tar sej fram på egen maskin i sin gåstol, leker i sitt gym och är allmänt nyfiken. Och söt så klart :)

Ikväll ska vi iallafall försöka ta oss ut på tur, vi måste ut och lufta oss lite, enda problemet är att det inte blir nåt bingospel, men jag får helt enkelt prioritera, jag räknar med en givande afton.

Super nöjd :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar