onsdag 20 april 2011

Polisbesök....

Min lilla hipp hoppare :)


Jag vet faktiskt inte om jag ska ödsla tid och skriva om detta sjuka som händer i mitt liv just nu, men det är trots allt det som pågår i mitt liv nu.

Jag hade en underbar dag med min fina dotter igår, vi skippar dator, telefon och tv så mycket vi kan nu, vi bara är och umgås och njuter av det fina vädret och av varandra.
Vi går ut tidigt på morgonen och kommer in ganska sent på kvällen, vi gör det mesta utomhus allt från blöjbyte till amning och det funkar perfekt.
Två skogspromenader avverkades och efter den sista så startades grillen, mormor och morfar kom och grillade med oss, för nu ska mormor äntligen komma iväg på resa med sitt andra barnbarn och ville klart mysa med myset sådär på kvällningen.

När vi hade grillat så skulle myset bada så hon blev lite tisdags fin, men innan vi gick in så såg vi en bli som körde sakta förbi gården, stannade vände och kom tillbaka, den körde upp till oss.
Man blir ju alltid lite fundersam när det kommer bilar sådär på landet....
Ut hoppade kling och klang, hehe, nej jag bara skoja, de var inte dom men det skulle kunnat varit det, men det var ett par kollegor till dom. Mycket trevliga sådana.
Dom visade tufft upp polisbrickan och det är inte utan att man blir lite skraj, de är ju som värsta Hollywoodfilmen.
Och jag tror att vi 70-talister är den sista generationen som faktiskt har respekt för lagens man.

De skickas alltså två poliser från Karlskrona åtta mil härifrån hem till en livsfarlig ensamstående mamma med ett papper om att jag har fått besöksförbud till min sk fru.
Alltså att jag inte får söka upp henne, eller följa efter henne.
Jag funderar lite på vad som hänt om jag inte hade varit hemma, skulle dom kört tillbaka dom åtta milen och sen hit igen 16 mil till, vad kostar det tro?

Och jag ser det som helt osannolikt att jag skulle kunna följa efter henne, det är en liten detalj som hon har missat och som hon verkar ha raderat ut från sin hjärna och det är att jag sitter i Jockarp med en liten tjej på fem månader, ett barn hon skulle varit mor till idag om hon tagit sitt ansvar som normala människor gör och är tvingade till att göra.
Frågan är då hur skulle jag kunna förfölja henne?
Herregud.
Skattepengar igen, dom rinner igenom fingrarna, jag fattar det nu, det är solklart, mer trams högre skatt.
Och jag tro att det hade varit smartare att hon hade sett till att hon fått till ett besöksförbud utskrivet på andra än på mej, för jag vet bra många människor i vårt samhälle som hade varit betydligt värre att få besök av än en ensamstående mamma med brustet hjärta.

Jag tror inte att min sk fru riktigt förstår hur det är att vara ensam vårdnadshavare till ett barn, man kan göra mycket som man gjorde förr, men en sak man inte kan det är att leka följa john, jo ett tag kanske men det är ju stor risk att man tappar bort objektet när det är dax för amning, blöjbyte eller nattning.
Men visst vi skulle ju rent hypotetiskt kunna stöta på varandra i matbutiken, vilket jag nu hade sett som ett rent nöje. Den minen skulle man filmat och sen lagt ut på YouTube, den måste bli obetalbar, jag tror tyvärr att det är så att jag inte hade fått tilltala henne men hur kul hade de inte varit att träffas efter sådär vad är det nu sju åtta månader och bara säga.
-Tjenare frugan.
Eller
-De här är Mollie, de är hon som kom till efter att du gjorde en lyckad inseminering på mej.

 Och tack för det.





Vår med myset :)


Jockarp.

6 kommentarer:

  1. En stor lyckospark till dig i allt som far runt dig och myset . Du är en stark kvinna :)

    Kram Ziss

    SvaraRadera
  2. Har inte kommenterat på länge,men läser ju fortfarande din blogg. Skulle kommenterat inlägget igår,för det var så härligt. Men nu kom det här,och man bara ryser till. Får hålla med dig om det här slöseriet de lägger resurser på. Vad är det för samhälle vi lever i. Detta ska poliserna tydligen utföra,men när man vill göra en anmälan om något som verkligen faller ur ramen för vad som är lagligt,då får man svaret,-Vi kan ta en anmälan.
    Sen kommer det strax ett brev där det står att ärendet är nerlagt.
    Pinsamt är vad det är och oftast är jag glad över att vara svensk och glad för mitt land men när sånt här mes händer då kan jag inte annat än skämmas..
    Kram till gullungen,ja,till dig med förstås :)

    SvaraRadera
  3. Fyfan asså!

    Men hey! Jag saknar dig och lilla Mollie! Vi får leka någon dag snart!

    :)

    SvaraRadera
  4. Rätt ska vara rätt20 april 2011 kl. 22:34

    Gör en motanmälan! Hon har ju inte direkt skött sig fläckfritt själv.

    SvaraRadera
  5. Det är viktigt att komma ihåg att en delgivning från polisen om besöksförbud, inte utfärdas utan grund.

    SvaraRadera
  6. jag kan starkt ifrågasätta denna grund mr/ms/mrs anonym.
    vet fall med rejäl förföljelse och andra fysiska som psykiska attacker, med läkarbesök mm har tvingats göra och en röd linje till polisen har nästan inrättats, har skett utan att det inte har utdelats något besöksförbud, och så har det inte skett här mer än den sk frun har fått en fis på tvären...

    /jagkanmedvaranonymsådetså

    SvaraRadera