onsdag 6 april 2011

Roadtripp...


Roadtrippsdax igen, de är så vansinnigt roligt att hoppa in i bilen med en termos kaffe och lite snask, och bara veta att idag ska vi söder ut eller idag bär det av norröver, de kan sluta precis hur som helst, då kan man inte annat än att älska att leva, frihetskänsla när den är som bäst.
Igår bar hjulen oss söderut, ut i ponnydjunglen, hur kan det vara så svårt att hitta en liten häst som har dom önskemålen som vi nu har, bottennapp i går, så sökandet går vidare.

Mina kvällsaktiviteter den senaste tiden har varit att läsa lagar, jag vet att jag är bra på det, jag har jobbat fackligt och då får man läsa lagar och försöka att tolka dom ganska ofta.
Men det är en stor stor skillnad på vad jag pysslar med just nu, dessa lagar gäller mej (ja eller inte mej) innan när jag läst så har det gällt andra människor.
Det är svårt när man hittar en lag som passar in på hur jag har det men sen står det man eller fadern i texten, då går den liksom bort.
Nej jag får nog tyvärr fortsätta och mala lagtext på kvällstid ett tag till om det nu inte kommer fram nån klipsk människa som kan förklara hur dom tänkt i denna frågan, i min fråga.

Jag hörde på radion i går igen och där tog dom upp vad som hänt mej och det var någon politiker som försökte svara på hur det kunnat gå som det nu har gjort, allt som sas var att dom tyckte att lagen skulle gälla alla och att det behövdes lyftas på varje sten i frågan. Ja där har dom lite stena att flytta på.
De sändes till och med på riksradion i går, så visst tars väl frågan på allvar.

Jag fundera lite över vad människor tror att min blogg ska handla om, tror dom att den ska handla om filmstjänor, matlagning, sport eller andra saker som inte intresserar mej så värst mycket just nu när jag har andra uppdrag i livet.
Varför tycker en del att det är märkligt att min blogg handlar om mitt liv, vilkens liv skulle jag skriva om? Faktum är att hela mitt liv handlar just om mej, väldigt egoistiskt, men så är det.
Om jag relaterar till mej själv, så om jag kommer in på en blogg som inte intresserar mej, då väljer jag bort den från mina favoriter ganska snabbt, jag bemödar mej inte med att kommentera den med att skriva att jag tycker att bloggskrivaren ska byta ämne eller blogga om nåt annat.
Så tycker jag att visa människor ska göra som läser min blogg, ta bort den ur er hjärna, så löser ni ju alla problem.
Uppenbarligen är inte sista idioten född. Man känner narkolepsin komma krypandes....

Nu ska vi packa, vi ska på tripp myset och jag, vi har ett uppdrag att slutföra och kan inte muhammed komma till berget så får väl berget komma till muhammed.

Kompisar :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar