lördag 18 oktober 2014

Fredagsmys....



Med en ömmande fot omorganiserades hela träningen inför loppet om drygt en vecka. Resonemanget går, bättre läka kroppen och förlora något av uppladdningen och formen än att utsättas för risken att bli mer skadad.
Jag räknar med att kunna ge mej ut på ett par turer runt milen den närmaste veckan men det blir inga snabba lopp. En lugn uppladdning sker nu. Hoppas det är rätt väg. Jag börjar bli något pirrig inför det stundande allvaret.
Jag har nu även beställt gel för att testa, detta ska vara en gel som är snäll mot känsliga magar, jag anser mej ha känslig mage. I alla fall när jag springer över tre mil ;)

För att roa mej utan löpning drog vi till Kristianstad. Regnet det öste ner så vi angrep kulturhuset Barbacka. Mollie blev överlycklig när vi lekte med dockorna i dockteatern.
Fika var given och den tog vi på Duvander. Väldigt utsökt. På väg hem styrde vi inom Eko och köpte mängder med fredagsmys. Huset ska fyllas med härliga människor och då måste vi ju fira det med både mat, dryck och godsaker.

I Shoppingtagen :)

Lite eftermiddagshäng i soffan och vidare ut en sväng med skottkärran för att köra lite ved. Jag behövde den fysiska delen.
Middag med ett bord som blev sprängfyllt med härliga människor. Hela fröken flickväns familj var samlat och det kändes helt underljuvligt. Tanken for igenom skallen och tanken formades även till ord.
- Tänk att för ett och halvt år sen satt myset och jag själva och åt middag.

Mer människor i borgen, jag älskar tystnaden men ett hem som är fullt med folk, prat och skratt det är det bästa.
En kompis till fröken flickväns syster kom på besök med sin lille kille, barnen lekte fin fint ihop.

Efter denna aktiva dag gick nattningen i en raslig fart, för dagen nattade inte jag myset det gjorde en av systrarna. Mollie har en ny favorit, det är helt klart det ;)

Vi vuxna drog fram sällskapsspelen och gotteskålen, hej fredagsmys.

Städtime kanske :)

Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar