onsdag 22 oktober 2014

Högerfotad.....



En heldag med arbete bestod måndagen av, det gick fint. Jag ska bara jobba två dagar denna veckan sen är det semester som gäller. Eller, nja semester och semester. Jag har ju mitt lopp inplanerat och det blir nog allt annat än semester det ;)

Gårdagens löpning gav mej en vink om hur fin formen faktiskt är. Rundan gick över bron och slutade på 12 km. Genomsnittsliga tiden var 5:19 bra tid alltså. Men på tok för snabb för maran. De måste jag putsa till lite innan jag ger mej ut i den Irländska huvudstaden.
Jag har haft problem med min högerfot och när jag går gör det riktigt ont, men det bästa med det är att det gör mycket ondare att gå än att springa. Jag tog för säkerhetsskull och smörjde in det ömma stället på foten med lite votarensalva innan jag gav mej ut.

Myset åkte med morfar hem och vidare med mormor till affären för att veckohandla. När jag hämtade hem henne tog hon nyckeln och låste upp dörren själv och gick in, jag gick ner i källaren för att sätta fyr.
När jag kom in hade min kreativa dotter hittat voltarensalvan på diskbänken och bredvid hade det lämpligt nog legat en sax. Tuben var inte hel när jag kom in kan jag ju säga.
Förgrymmade unge sa jag till henne och hon bara flinade. Jag frågade varför hon klippt sönder tuben när det satt en kork i änden som man enkelt kan skruva bort. Jag såg inte korken sa hon glatt och flinande hoppade hon förbi mej. Ja, det är inte lätt att bli arg på en sån liten finurlig och glad liten tjej ;)
Vi tog ett gemensamt bad för att bryta det något busiga beteendet. Hela badmunderingen åkte på.

Sångövning blev min kvällssyssla. Det gick fint, det är ett härligt och glatt gäng och jag längtar tills det är dags att visa våra färdigheter.
Mysets kvällsysslan blev gympa med mormor. Det hade varit en ny bana och det hade tydligen varit glatt.
Kotlett, potatis och sås snoddes ihop av mej efter kören. Det blev en höjdare och alla tryckte i sej, då är det minsann tacknämligt att laga mat.





Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar