torsdag 9 oktober 2014

Snaggning.....



Pigga som små mörtar klev vi upp och tog tag i dagen. Jag ringde dagischefen i stan och sa upp min nattis plats till Mollie. Det känns helt fel att ha henne inskriven där när andra har större behov än jag att ha platsen. Jag är ju just nu dagtidare ;) vi hade bra samtal och jag fick reda på vad som gäller inom barnomsorgen. Hur det ser ut om jag behöver få tillbaka min plats. Och hur länge dom är barn enligt reglerna. Mycket intressant må jag säga. Det är så mycket jag inte vet.

Hovslagaren kom och skulle piffa till dom fyrbenta i familjen. Medans detta skedde var morbror på plats för att hänga med myset. Hon är inte riktigt redo för att vara med i stallet när det är några projekt på gång. Fullt fokus på dom små om dom ska vistas i miljöer där det är djur på 500kg.
Dom hade det mysigt inne och morbror hade fixat macka till myset. Hon kör med alla ;)

Hästarna åkte ut i hagen och vi drog till stan, vi skulle öka på vår skönhet en aning.
Jag har planerat att klippa av en rejäl bit hår innan jag ska åka i väg och springa mitt lopp. Det känns onödigt att asa på ett halvkilo extra liksom.
Vi blev urtjusiga i håret både myset och jag. Jag kapade 15 cm och mollie tog bara en futtig cm.



Vi möttes upp i stan av fröken flickvän sen drog vi till Kristianstad för diverse uppdrag. Vi lämnade av fröken flickvän vi sjukhuset och vidare tog vi en sväng till gula M:et. Mollie tycker verkligen att det är toppen.
Vi gick på stan och köpte hem ett par pumpor, vi fikade och handlade mat.

Hemåt igen och jag drog på mej min utrustning för löpning. Jag pumpade backe på berget i en timmes tid. Något mör var jag när jag kom hem men nu är det sista trimningen som gäller. Snart blir det vila för hela slanten.

Middag och nattning av min lilla ängel. Hon var trött som bara den. En liten saga, en puss på munnen sen sov hon.

Osnaggad
Snaggad...


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar