onsdag 8 oktober 2014

Hösten....



Ett litet mys blev sjuk på dagis. Jag satt på möte och missade samtalet, mormor ringdes in men innan hon kom på plats hade redan fröken flickvän hämtat upp myset. Hon somnade innan dom kommit ut ur kvarteret. Jag har en väldig tur med flexibla människor i min närhet. Jag har en halvtimmes körning från bruket till dagis. För långt.

När jag kom hem från jobbet sov mitt lilla mys i soffan. Vi satt nära varandra hela kvällen och natten sov jag bredvid min krassliga dotter.
Jag klev upp tidigt och kollade statusen på henne. Hon var betydligt piggare och hon bad om att få se på ett barnprogram.
Med den förbättrade hälsan togs beslutet att jag skulle ta mej till bruket och mormor skulle se till myset.
Dom hade en avslappnad dag i soffan. Mollie sov två timmar mitt på dagen och det behövde dom nog båda två.

Själv hade jag en intensiv dag med en massa möten av olika slag. Vissa mer intressanta än andra. Ett besök av landshövdingen och storchefen, det är mycket rörelse på bruket nu.
Jag hade lite fysiska saker att styra upp gällande projektet. Full rulle från morgon till kväll. Jag kunde inte i min vildast fantasi föreställa mej hur intensivt det faktiskt kan vara att jobba dagtid. En ökad förståelse helt klart.

Utstämpling på tok för sent och full fart hem. Myset var pigg när jag mötte henne men bamsegympan ställde vi in.
I stället åt vi en god middag och pratade om hösten som tagit ett ordentligt tag om oss. Mitt förslag på kvällsaktivitet var att sitta och lyssna på hösten. De blev nedröstat. Fröken flickvän tog ett träningspass och myset kollade på paddan.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar