söndag 3 maj 2015

Svansjön.....



Stafett dags. Dagens startade upp med gröt vilket alltid är en bra start.
Jag lämnade palatset redan vid tiosnåret och körde till Bromölla. Nummerlappen hämtades ut och jag hälsade på dom andra i laget, vilka för mej var helt okända människor.
Jag körde sen vidare till min startplats och där stod jag och väntade och pratade med allt och alla. Trevligt.
Löparna började ramla in och det växlades löpare. Jag väntade och väntade och slutligen kom då mitt lag.
Jag fick en tuff sträcka som började med en kilometer rakt upp. Det utan att ligga i andra andningen gjorde det mer jobbigt än det borde varit.
Turen var vacker jag sprang i bokskog med sjöutsikt. Målet var Vångabacken och den nådde jag efter 38 minuters löpning i full motvind. Något sliten växlade jag med mitt lag sen började en återhämtnings löpning för att hämta min bil.
De gick inte så bra löpmässigt för laget men vi vann presentkort, alla fick en hundring på en sportaffär och en i laget vann presentkort på 4 tusen på en resa. Lycka ;)

Jag slöt upp med familjen hos svärmor och därifrån körde vi vidare till en Pizzeria i stan. Det blev en stor släktträff på fröken flickväns sida vilket var mycket trevlig.
Eftersom vi utlovat glassbåtet så fick det bli en tur även dit. Det var lite kyligt så jag hoppade över glassen och sällskapade i stället dom andra glassmonsterna.

Vi hade en utedag från morgon till kväll vilket märktes när vi landade i soffan. Lilla mini tuppade av sittandes i soffan och dom andra damerna var slitna även dom.
När dom nattats poppades det lite corn och för kvällen blev det lite teve titt i form av Alexander Ekman tolkning av Svansjön. Det bjöds på fantastisk kroppskontroll. Nattningen gick sen kvickt även för den äldre generationen.



Jockarp

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar