lördag 2 maj 2015

Sömnrubbning....

Ny skapelse...


Gråmulet väder gör ingen människa glad, inte mej i alla fall. Jag var småseg hela dagen. Jag fick lite gjort men det är betoning på lite det.
Däremot var jag väldigt social, människor i min närhet såg till att jag var social. Vänner kom från olika håll och det var väldigt bra det.
Kaffekokaren fick jobba på i ett hiskligt tempo.

Det kom ett flyttlass till borgen, det var lite saker som vi ska husa. Det gick fint att bära och allt fick plats utan problem vilket var skönt.
Lite mer kaffe på det ;)

Barnen var lite småsega dom med, det måste bero på den sena valborgskvällen. Myset tog siesta på middagen och gick in på sitt rum och vilade en stund.
På eftermiddagen byggdes det båtar i palatset. Den ena tjusigare än den andra. När bygget var avslutat tog fröken flickvän dom stora tjejerna och drog upp till bäcken, dags för provkörning.
Jag och lilla mini hängde i palatset och det blev en lugn och behaglig stund.
I bland behövs det säras på stora och små för att alla ska bli tillfredställda. Det är många viljor och många som ska må bra i en stjärnfamilj.
Fröken flickvän och dom stora började vid bäcken och deras utflykt gick via Maxi i Bromölla och ända bort till Ekohallen, Slutligen fick jag efterlysa dom. Jag började bli ensam.

Kvällen var en märklig upplevelse. Sagor lästes och lampan släcktes. Men där tog det plötsligt tvärstopp. Mollie låg som en slingrande orm i sängen och kunde inte somna. Den sovmorgonen som utspelat sej på morgonen fick vi minsann allt äta upp på kvällen. Halv tio somnade hon i min famn i soffan och jag bar in henne i sängen. Allt är alltså inte bra med sovmorgon och att vi har ljusare dagar.

Nu väntar Humlestafetten och siktet är även inställt på glassbåten denna underljuvliga Lördag.

En diamant :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar