fredag 1 maj 2015

Arbete och fest....

Lite småskeptisk....


Tre jobbiga dagar i Finland kickade igång min vecka. Att ta sej dit gjorde att jag funderade över om jag verkligen var ett bra skyddsombud, självklart gjorde jag en riskbedömning när jag såg det lilla propellerplanet som hade plats för ett 30-tals passagerare. Frågan var bara om det var en bra bedömning jag gjorde. Solen sken och det var helt vindstilla, trots det krängde planet rejält vid start och landning. Jag pratade med min kollega angående flygvärdinnan.
Tänk att utbilda sej till värdinna och tro sej få se hela världen, tänk att sen bli fast på rutten Arlanda-Pori. Vi skrattade hysteriskt över det.
Jobbet gick bra men det var långa dagar och jag var väldigt sliten när jag kom hem.
Myset har bott hos mormor och det hade gympats och även ridskolan fick mormor styra upp.

Mollies dagis har varit behjälpliga för att hålla Sverige rent, det är en bra grej tycker jag. Hon fick diplom och mormor hade hjälpt henne med en liten tatuering som jag förmodar att alla barn fick.



Jag hann hem till valborgsfirandet med föreningen levande landsbygd, detta blev en lyckad tillställning.
Själv är jag är väldigt stolt över att jag lyckades få tag på en utomordentlig vårtalare i form av prästen Marie Carlson. Hennes vårtal är nog svårslagit. Helt fantastiskt skulle jag vilja påstå. Hon knöt ann till vår del av kommunen på ett enastående sätt.
Folk i massor firade sen in våren med oss, kören sjöng vackert och korven doftade underbart. Att slånbärsbuskarna stod i full blom och att himlen skiftade mot rosa gjorde ju inte kvällen sämre precis. En lyckad afton helt enkelt.

Kvällen blev sen för stora och små vilket resulterade i en rejäl sovmorgon denna fredagsmorgon. Inte helt fel att börja dagen så :)


Liten brasa...

Stor brasa....

Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar