tisdag 19 maj 2015

Resa....

Hela familjen :)


Att vakna av ett ulkande barn är inte det roligaste, mindre roligt är det att man har en resa planerad. De senaste året har jag inte åkt på en enda resa utan att något störmoment har funnits. De vore ju skönt om man bara kunde packa sin väska någon gång utan att tänka på om någon tänker vara besvärlig och hitta på jävulskap eller om något barn ska ha lyckats smitta ner någon annan så den plötsligt insjuknar. Ja det är liksom baksidan på trevligheterna det där.

Jag lämnade kräkandet och körde till jobbet. Mormor lovade att lämna myset på dagis så hon kunde få lite sovmorgon.
Jag hade möte stora delar av dagen och vi kom till klarhet i mycket, jag kom till klarhet kanske jag skulle säga ;)En bra dag helt enkelt.
När jag lämnade kontoret önskade jag mina medarbetare trevlig helg, dom såg frågande ut och jag fortsatte, ja, jag ska på semester nu och nästa vecka ska jag iväg på en resa med jobbet, så vi ses på onsdag.
Ska du i väg och springa nu igen löd kontringen, Nepp semester sa jag och stämplade ut.

Jag kom hem till mitt lilla mys som hade arbetat med en flagga på dagis, de skulle bli en överraskning till mej och det blev det verkligen, jag tycker hon är superduktig.
Ingen kan väl fundera över var vår nästa tripp är.

En annan dag på dagis hade hon målat vår familj, Det är helt underbart att se hennes alster, hon är en god konstnär, men så tränar hon ofta och mycket med.

Ja nu bär det alltså i väg på ännu en tripp och denna resan kommer att göra varje människa med gröna fingrar avundsjuk, men det bjuder jag på ;)


Inga tvivel på vad vi ska ;)
Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar