tisdag 12 maj 2015

Vattkoppor.....

Så här ser jag världen idag....


Under söndagsdygnet började myset leverera lite vattkoppor. Himla skönt att dom kommer nu eftersom vi har en resa planerad till nästa vecka. Men det blev en jobbig natt, hon var vaken flera gånger och vid halv tre gav jag upp. Jag flyttade ut henne i soffan insmorjd i kylbalsam. Vi kollade lite på teve mellan smörjningarna.
Halv sju gav jag upp och körde till jobbet, mormor skulle vara behjälplig i koppepidemin. Dagen hade förflutit fint, dom hade sovit två timmar mitt på dagen och det var nog behövligt. Dom badade badkar och skrev i skrivboken.
Själv hade jag fullt upp på jobbet men jag höll mej underrättad över vad som hände på hemmafronten.

Jag fick förbereda min chef om att det väntade varannan dags arbete och även att jag stod för förfogande under fredagens klämdag. Jag räknar kallt med att få en hel del gjort.

När jag kom hem mötte jag mitt mys sittandes i soffan, hon hade supermysigt och fingrarna var inslingrade i mormors hår. Det är hennes lilla snutte det. Jag tog med henne hem i bilen och väl hemma var det fullt hus. Svärmor och svärfar kom på kaffe och det blev en skön avslappnad stund i all enkelhet. Middagen bestod av panerad torsk och för dagen hade fröken flickvän verkligen lyckats med uppdraget att laga middag. Super gott.

Myset hade svår klåda efter nattning och för att ha koll på henne så försökte jag natta om henne i soffan, hon hade det väldigt kämpigt och klockan halv två somnade hon äntligen i min famn, sömnen varade 15 minuter sen var det färdigt igen. Jag tappade upp ett bad för att få lite styrsel på klådan, det var inte populärt men det hjälpt faktiskt. Vid halv fyra sov hon och det stadiet varade fram till halv sju på morgonen vilket var skönt för oss båda. Nätterna är verkligen tuffa när barnen är sjuka.

Det hjälper inte att räkna får....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar