fredag 8 maj 2015

Vinst och förlust....

Låååångt....


Datorfri dag har resulterat i snålt med blogginlägg. Men ibland är det tvunget.
På jobbet har vi jobbat med skyddsronder och riskanalyser. Vi fick två stora travers balkar. Dessa skulle lyftas bort från trailern som kört dom till bruket. Med en vikt på 18 ton och en längd på 35 meter så var det mycket att fundera på innan lyften skulle göras.
Vi hade ett mycket gott samarbete med kranföraren och i detta läget litade vi helt på kunskapen han hade. Det är bra att jobba med proffs.

Myset har varit på gympa en sista gång för terminen och med ett fint diplom kom hon hem. Hon var väldigt stolt och enligt gympa fröknarna hade hon inte missat en ena lektion vilket hör till ovanligheten enligt fröknarna. Bra där myset.
Nu väntar en uppvisning till helgen och sen blir det sommarlov.

När myset blev hämtat av mormor på dagis tog jag en löptur med fröken flickvän cyklande vid min sida. Vi hade en fin stund ihop som gick över Ljungaviksbron. Det blåste full storm på vissa bitar av turen men hem kom jag och jag kände mej väldigt tillfreds. Både fysiskt och psykiskt.
På kvällen fick vi spontanbesök av några vänner vilket är super roligt. Dom hade varit och tittat på ett hus som var till salu och svängde inom palatset på vinst och förlust. Det blev vinst för vi var hemma och väldigt kaffesugna ;)

Ett studiebesök på Volvo har jag hunnit med, snacka om att ligga i.
Det var intressant att höra hur dom arbetar med skyddsfrågor och arbetsmiljö. Det kändes som om dom var väldigt hårda med att regler ska följas vilket jag tycker är bra. Vidare från Volvo väntade en sväng till Valje och den årliga verksamhetsplaneringen. Hittills har den varit väldigt givande.

Myset åkte till ridskolan med händerna fulla med morötter. Hästen vi fick hette, Piff eller Puff, jag vet inte så noga och Mollie glömde det hon med.
Vi hade supermysigt och det gjorde inte saken mindre mysigt att fröken flickvän höll oss sällskap.






Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar