söndag 10 maj 2015

Uppvisning....

Förberedd...


Sovmorgon de lux, myset kom insmygandes halv åtta. Vi vaknade av det och en mysig stund i sängen följde. Vi pratade om dagen, om den kommande uppvisningen och att det skulle finnas ett kaklotteri på plats. Mollie fick en ryslig fart ut i vardagsrummet och efter en stund kom hon tillbaka och sa att lotterna var klara. Aha det var de det handlade om, jag frågade vad man kunde vinna och det bad hon att få återkomma med.
Jag gick upp och klädde mej i mina små löparbyxor och en långärmad tröja och sen drog jag iväg. 15 km slutade turen på fastande mage på, det är bra kolhydratstömmning vilket jag hört ska vara bra att göra emellanåt.

En god frukost följde och där efter väntade vedkärran ett par timmar.
Mollie kollade lite på teve och slappade för att orka med gympapasset.
Uppvisningen gick super och det var fullt på läktaren. Mormor, morfar, morbror, moster och kusiner, alla vinkade dom till myset när hon gympade.
Uppvisningen varade i drygt två timmar och efter det väntade middag i Hörvik på restaurang Kajutan. En mycket dyr men delikat måltid. Myset avslutade middagen med en glass, vi andra vi stod över.

Vi hade ännu en datorfrikväll och det var supermysigt att sitta vid köksbordet och dricka kaffe och samtala om stort och smått. Fröken flickvän läste högt ur i en tidning och jag funderade över om det var så det var innan man fick barn. Lugnt, skönt och ensligt. Vi njöt av stunden och känslan över att vara helt ensamma i palatset, det var en märklig känsla och den är svår att beskriva.


Åhh superhopp...



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar