tisdag 5 maj 2015

Planering....

Kaninpromenad....


Tillbaka till tandläkarvädret, säg det underbara som vara för evigt...
Vi hade lite uppdrag myset och jag och vi startade direkt. In till Karlshamn för att fixa med ett garanti jobb på bilen.
När vi kom dit hade fel saker kommit så det vara bara att vända och köra hem igen. Morr.

När vi kom hem igen skedde ett totalröj i borgen. Alla saker lades på sin plats vilket är ovanligt när trissen har huserat. Ordning och reda alltså. Vi dammsugade och moppade golven. Tvätten tvättades och hängdes upp och vi körde lite ved.

Ett lite välbehövligt break på undantaget med kaffe och dopp. Myset målade medans vi pratade resor. En lugn och skön stund.
Favorit maten lagades och sen skulle vi i väg igen, full rulle på fridagen alltså.
Vi tog med oss morfar in till golvfirman som ska fixa badrummen till oss. Alltid smart att ta med sej själva utföraren. Far min fick sen själv bestämma hur mycket han ville utföra själv av jobbet och även när det skulle ske.
Nu börjar planeringen och den gör sej minsann inte själv. Klart är att vi börjar med två badrum och fortsätter några veckor senare med det tredje och största badrummet. Det känns som om det kommer bli väldigt bra det här. Härlig känsla.

Mollie gick fullständigt bananas i badrumsbutiken med min kamera. Hon fotograferade allt som fanns i affären. Hon var på ett glatt och lekfullt humör. Hon ville gärna att vi skulle ha ett rosa eller lila badrum men där fick fröken flickvän och jag säga vårt. Här bestämmer inte en fyraåring inte :)

Kvällen avslutades med ett ösregn och hopp i pölarna. Så himla roligt. Jag delade min dotters glädje fram tills hon kom in igen då var det inte lika kul. Totalt dyngsur. Allt ner i tvättkorgen.
En runda vuxenyatzy hann vi med innan nattningen som gick i raktfart.
Kvällstränig för fröken flickvän och en tallrik glass i soffan till mej.

På väg mot bus...
Åååå hopp....


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar