tisdag 22 september 2015

Nya cykeln....



Från semester rakt in i elden. Intensiv tid vänta på jobbet och självklart gör det skillnad om man är där halva tiden eller hela. Jag kommer att vara där hela tiden framöver. I alla fall i ett par månader :)
Jag har haft roliga sittningar med arbete som inte enbart handlar om skydd och säkerhet, nä här har det även varit pompa och ståt möten. Det är så himla roligt och varierande mitt arbete just nu.

Myset har haft fullt upp på sitt håll, hon har levererat massa nya alster på dagis och ett nytt sykort vilket hon berättade för mej att jag fick bara för att hon älskar mej. Underbara lilla tös.
Hon har varit på gympan och där blev det lite gråtmilt mitt i så den väntande mormorn fick komma in på planen för att de skulle lätta upp stämningen.
Hon har fått en ny cykel som hon satte igång med att putsa på. Jungfruturen får vänta lite tills vi känner oss redo både myset och jag.

Hon har fått tid till femårs kontroll. Jag frågade sköterskan om det var dags för spruta och det var det. Jag berättade att sist vi skulle spruta oss så höll myset på att välta hela vårdcentralen. Vi hoppades båda två att det inte skulle bli så denna gången, men barn är nyckfulla.



Fröken flickvän och jag har varit på ett viktigt möte. Ett möte angående vår framtid och vår familj, viktigt, viktigt. Och vi kände nog båda två att det var ett bra möte. Och vi tror på en ljus framtid.

Badrummet håller på att ta form, en ide som fick jobbet att sakta ner var att jag bestämde att vi skulle passa på att byta dörrar medan vi ändå höll på. Detta gör nu att det kommer att ta lite längre tid än planerat, men jag vidhåller, det kommer bli superbra detta.

Fröken flickvän har lämnat landet så myset och jag huserar ensamma och det gör vi verkligen;)
Vi passar liksom på och vara uppe så länge vi vill, vi äter mat vid soffbordet och en och annan glass råkar slinka ner sådär mitt i veckan. Fy på oss....
Vi saknar henne självklar och längtar till hon är hemma igen.




Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar