lördag 12 september 2015

Tacokalas....

Min lilla köksa ;)


Fröken flickvän lämnade mej när jag låg i dvala, hon skulle på en resa och jag fick formligen hasa mej upp på dyngtrötta ben och ögon som knappt gick att öppna. Hur trött jag än var så var det självklart att jag skulle vinka av henne.
Denna månaden blir tuff och vi lär inte tära på varandra denna precis, nyss har jag kommit hem, då åker hon och när hon kommer hem näst, tja då åker jag. Familjeliv?

Myset väcktes och vi drog till dagis. Det är underbart att lämna henne, förmodligen för att det är så sällan jag gör det. Jag gillar att se henne när hon förväntansfullt hoppar in på Tusenfotingen och har planen klar över vad hon ska göra. För dagen hann hon inte ens vinka på mej, nej hon hade ett sykort som hon tvunget skulle göra klart innan helgen.
Det blev klart och när jag kom hem från jobbet fick jag ett paket med mycket tejp på. I fanns ett vackert kort med ordet Mamma.
Jag pussade och kramade henne. Givetvis berömde jag henne för hur duktig hon varit. Hon är grym min lilla tjej :)

Jag har behövt försvar och förklara min kärlek ett antal gånger i livet och det ser jag inte som så märkligt. Men att förklara och försvara mina rättigheter och skyldigheter som skyddsombud, det tillhör inte vanligheten. Men så såg min fredag ut.
Självklart har jag förståelse för att man inte kan kunna allt och ha full koll, men har man en position där det krävs att man har koll på dessa saker så har jag svårt att förstå att bildningen uteblivit.
I dessa lägen blir jag något orolig.

Jag försökte jobba på trots att jag utsattes för denna märkliga diskussion gällande min roll. Jag fick mycket gjort och dagen blev ännu en gång något längre än jag tänkt mej.
Jag tog hand om en mjuk fråga innan jag stämplade ut och det var skönt att gå in i helgen med lugnande ord gällande mjukfrågan.

Myset hade blivit hämtad av mormor och middagsmenyn hade hon fastställt dagen innan. Hon hade till och med fixat med inbjudningskort för sitt tacokalas. Vi fixade till maten gemensamt och allt dukades fram, mormor och morfar kom och satte sej till dukat bord, myset hade även tänkt på bordsplacering. Hon kan ställa till fest hon.

Ny leverans ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar