fredag 4 september 2015

Transportlöpning.....

Vackrare än så här blir det nog inte ;)


Jag startade dagen tidigt, min tanke var att cykla till jobbet och jag hade inte en aning om hur lång tid det skulle ta. Jag började redan vid halv sex, taggad som tusan med en ljudbok i öronen drog jag iväg.
Det gick fint, jag gillade att glida fram i morgondimma och se solen sakta gå upp över vesan. Ett tiotal rådjur på olika platser förgyllde min väg. Jag njöt. Höst morgonen när den är som vackrast.

Det gick betydligt fortare än vad jag trodde och jag stämplade in en timme senare. En burk kvarg och en banan fick bli mitt frukostmellis. Det satt som en smäck.
Dagens arbete drogs igång och det var en blandning av praktiska övningar och mötessittning.

Myset har hunnit med ett tandläkarbesök, hon krockade med sin store kusin på studsmattan en dag när jag var och besteg Sveriges högsta berg. Det hade blött från bägge framtänderna men stoppats med hjälp av en isglass.
För att jag skulle slippa köra hem mitt på dagen från bruket så tog mormor myset till tandis. Det var ett smart drag eftersom mormor var med när olyckan inträffade.
Tänderna kollades och tandstenen putsades bort. Med sej hem hade hon ett suddgummi och en dinosaurier. Stolt som en tupp.
När jag kom för att hämta henne på dagis var hon helt speedad. Super taggad och hon skulle berätta allt som hänt under dagen.
En ny liten tjej hade börjat på dagis och med det hade myset fått en ny kompis, glädjande. Den lilla tjejen kunde inte svenska men det skulle hon få lära sej ;)

Vi hämtade upp resten av barnaskaran och även det gick fint, stora kramen och lite blurr om vad som hänt under dagen. Jag frågade självklart vad som stått på bordet till lunch, det är alltid bra med lite middagstips.

Ja just, ja, jag skulle hem från bruket med under gårdagen och då tog jag till löpardojorna.
Cykel dit och benen hem, en bra deal. Det gick fint och vägen jag sprang slutade på 18 km. En bra transportlöpning alltså.


Bus....



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar