måndag 14 september 2015

Pyssel och bio....



Söndag morgon startad upp likt lördagsmorgonen, skillnaden var att de skedde två timmar senare. Hej sovmorgon.
Vi myste till det lite i sängen och det babblades och fnittrades.

Mysets kusin skulle spela handbollscup och vi tänkte kolla på en match, tid för start var 12,00 vi kom i tid men möttes av en inställd match. Så typiskt.
Vi vände på klacken efter lite socialiserande, vi körde vidare till mormors jobb. Där hängde vi i fem minuter, sen bar det av igen.
Lekplatsen i stan fick besök av ett mys och hennes kramdjur pricken. Hon for runt som en virvelvind och testade allt. När det var gjort skulle vi hem. Jaha...

Pysselgrejerna åkte fram och det pysslades hej vilt. Jag har nu investerat i plastbackar enbart för att placera mysets alla alster,vidare åker dom upp på vinden för magasinering.  Det är omöjligt att husa allt som görs hemma och på dagis.

Klockan fyra var det biodags. Mormor var sugen på att följa med myset och det passade bra, då fick några km till i benen. Den gångna veckan har jag lyckats skramla ihop mer än fem mil. Ganska hyfsat tycker jag. Jag är på gång.
Bion var super det var dom rörande överens om när dom kom hem igen. Jag bjöd på nybryggt kaffe och vi pratade om filmen och om vår kommande resa.

Myset fick sen ett välbehövligt bad, vi fick passa på för denna veckan kommer badkaret att åka ut. Renovering av badrum tre startar upp inom det snaraste. Vi har levt med hantverkare, val och beslut dom senaste månaderna så det ska bli väldans skönt att kunna klarmarkera dessa arbeten. Och fint blir det med ;)

Lite häng i soffan innan dagiskläderna skulle väljas och boken skulle läsas.
Det var en fin dag med mitt mys. Tack för det.



Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar