måndag 1 maj 2017

Allt för dej, bara du...



Denna miljön är min träningsplats. Vackert....


Sista långpasset innan mitt nästa Marathon startade klockan 06:00. Berget var fruset men solen var på gång. Det var underljuvligt att se när solen värmde den frusna kalla vägen så att en lätt dimma steg från marken.
För dagen var jag klok nog att ikläda en mössa. Bra där!
Jag funderade över att detta åter är ett år då björk och bok spräcker sina knoppar samtidigt. Jag undrar vad det beror på. Björkarna brukar alltid vara först. Kan det ha något med att bokarna slår ut av ljuset och björkarna slår ut av temperaturen. Jag vet inte och jag vill gärna ha reda på anledningen.

Jag lyssnade på Lisa Ekdahl och det hände något speciellet i mej när jag hörde låten -om bara du-
Jag har hört den massvis med gånger men just denna dag, just där uppe på berget förstod jag varje liten stavelse. Det ilade till i hela kroppen på mej. Hur fantastisk är inte den låten, den texten, den kvinnan. Om jag någon gång skulle stöta ihop med henne så ska jag kyssa henne och berätta vilken fantastisk låt det är.

Ser hur vi två faller isär
Ingenting är helt
trasig är du trasig är jag
När alla tappat tron på oss Ser jag igenom din fasad Jag ser igenom din fasad
Om bara du kan se hur jag se dig Om bara du kan se hur jag ser dig

Allt för dig
Bara du
Allt för dig Bara du

Tänk så fint, även om allt runtomring rasar så spelar det ingen roll, hur trasiga vi än kan vara så ska det finnas så mycket kärlek som kan övervinna det.
Det svåra kan just vara att personen man älskar ska förstå hur jag ser på henne. Det är inte lätt.
Jag har sagt i mina tidigare förhållanden att jag skulle vilja byta plats med min flickvän för att känna vad hon känner för mej och att hon skulle kunna få möjligheten att få känna alla fantastiskt vackra känslor jag känt för henne. Ja jag vet att det är flummigt men tänk vad enkelt det kunnat vara då ;)
Allt för dej, bara du.

Från känslor till affären, Mollie ville baka så det var bara att köra och handla. Vi hann knappt innanför  dörren förrän hon var igång. Vi bjöd mormor på fika när muffinsana var så där underbart ljumna. Mums.

Gräset klipptes och vi studsade lite studsmatta. Mollie vill in och vila lite på soffan och jag satte mej på en solig och läig plats på altanen. Där slumrade jag till till doften av nyklippt gräs och fågelsång, de var inte svårlevt det inte ;)
Jag vaknade till och tog tag i trädgårdsmöblerna. Nu är dom på plats efter diverse slit. Här ska njutas.

Vi körde över berget till våra vänner på grillfest, fantastiskt gott och hiskliga mängder med mat. Trevligt sällskap triggar aptiten.
Mollie hade en önskan om att få fira Valborg där hon brukar göra det och det gick att lösa, vi for över berget igen hem till vår sida och till brasan där. Otroligt vackert som alltid när brasan tänds till tonerna av att vi alla sjunger nationalsången.

Mollie vann på barnlotteriet och min helt otroligt vackra dotter gav bort en av sina egna lotter till en lite tjej som går i ettan på hennes skola. Den lilla ettan vann också och det på lotten hon fick från Mollie.
Jag blir så otroligt glad och stolt över henne och det berättade jag för henne när vi åkte hem.
Även jag hade en toppenkväll. Det var många kramar och många skratt. Total lycka just där och då.

Mollies lottovint, tatto pennor ;)

Festdags...


Jockarp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar