måndag 22 maj 2017

Springbilder....

Den senaste investeringen ;)


Ännu en natt med väldigt lite sömn, 4-5 timmar på två dygn känns verkligen inte optimalt. Jag vet dock att kroppen klarar väldigt mycket påfrestning och sömnproblemen rotar sej inte tråkigheter. Tvärtom och det gör det enklare.

Men upp på berget skulle jag i arla morgon. Känslor av glädje och känslor av rädsla bubblade i mej, jag älskar att känna men ibland vore det toppen om man kunde få ro.
Jag ser en bänk på en strand vid ett hav. Jag ligger med huvudet i min kärastes famn. Hon läser ur en bok högt för mej. Högläsning av kvinnan jag älskar och ljudet av vågornas skvalp in mot strand gör att jag finner den ro jag söker. Jag funderade på när det skulle tänkas kunna ske. När jag ligger där och lyssnar och finner ro.
Funderingar på bänk, bok och kvinna varade ungefär i 15 km.

Ro och ro. Fullt ös på Mollie och hennes kompis, dom röjde nästan hela palatset. Jag var upptagen med annat så dom härjade fritt ett tag. Det får man oftast sota för i efterhand. Men jag tog den sotningen ;)

Lakanen byttes, tvättades och torkades i sommarvinden. Jag älskar verkligen bilden av tvätt på en tvättlina. Det är sommar för mej det.
Jag tog det givetvis lugnt också, det ska man göra när det är söndag. Solstolen på altanen med en kopp kaffe i handen. Så lättlevt.

Kvällen bestod av panikkänning. Jag var skitgrisig och behövde duscha, Mollie var duschad men utan kläder. Hundarna skulle ha mat och ut och kissa. Och en halvtimme senare skulle jag befinna mej på en plats på berget för att ta lite löpbilder med en gammal klasskompis för en tidning. Telefonen ringde och det var prioriteringslistan som drog i gång i huvudet. Hur skulle jag lösa alla bitar. Jag vet att jag kan bli sur och arg när jag känner en stress över att inte ha helt grepp om vad som händer, kommer och hända. Ja jag var på morrhumör där en stund.

Jag hann med allt och var till och med på plats tidigare än min gamle vän. Bra där Leonora.
Bilderna togs i skogen och på Vesan. Det var en otroligt vacker kväll och jag såg så ruggigt bra ut. Han var mer än nöjd med mej. Tror jag ska byta jobb till modell ;)

Nattning av mys och själv kröp jag ner i en säng som var helt nybäddad. Det är vardagslyx på en helg det.



Uppstressad men på väg ;)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar