tisdag 30 maj 2017

Fångad och fri....

Paketinslagaren....


Humf. Berget väntade mej. Jag drog loss en tur innan arbetet och nu har jag snart jobbat ihop till en dags vila. Inte än men snart. Inget behov just nu av vila men jag vet att det kommer. Dagarna kommer fyllas med annat.

Lite jobb men det skavde jag hade inte helt ro, jag var inte helt lugn. Jag visste inte vilka vägar som skulle stakas ut för mej. Om det var påverkningsbart eller ej. Jag gick i väntans tider. Samtidigt mådde jag så otroligt bra. Ännu en gång har jag varit ärlig mot andra och mot mej själv. Jag älskar den sidan hos mej själv. Att låta känslorna tala det är en bra egenskap, det blir lättar att leva med sej själv då.

Jag samtalade med en underljuvlig kvinna några gånger på dagen och det fick mej att må bra, jag glömde tid och rum. Jag var fångade av skönheten. Det vackra tog överhand och överskuggade allt annat i min värld. Det är bra.

Samtalet jag väntade kom och det var så förlösande och friande. Att än en gång segrar ärligheten, än en gång blir det som det blir och än en gång verkar det bli så otroligt bra.
Jag kände mej fångad och jag kände mej så otroligt fri i det ögonblicket.

Det finns människor som jag kommer att vara evigt tacksamma hela livet och det är människor som trott på mej, stått upp för mej och faktiskt låtit mej gå. Att människor satt sitt eget ego åt sidan. Det har bevisats att pengar inte är allt och det är jag så otroligt stolt över. Jag ser tacksamt på det jag fått vara med om och dom fantastiska människor som funnits/finns i mitt liv. Jag är stolt över att varit en del av det. Tack. Men nu ska jag vidare in i framtiden.

Myset Vilhelmsson skulle på ett fotbollskalas så dit körde vi. Det var trevligt men hon var så vansinnigt blyg, det var ovanligt men sött.
Vi kickade lite boll ihop och hon släppte garden lite i taget. Jag lät henne vara, hon behövde mjukas upp.
30 minuter senare var hon med i matchen och hon ville ha mer. Hon frågade mej om hon kunde få börja spela boll. Självklart var mitt svar.
Det bjöds på korv och dom där barnaktiviteterna är verkligen toppen.

Hem och vad passade bättre än att fylla palatset med lite nya blommor, jag älskar sommaren, att kunna ta sej ut och bara plocka en vacker bukett blommor att sätta på bordet det är lyx det.
Syrener för dagen och dom doftade himmelskt.
Jag satte en bukett i sovrummet, det kändes fint, det kändes hemtrevligt, det kändes helt rätt :)


Jockarp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar