lördag 27 maj 2017

En låda jag behöver......





Dagen började som många andra dagar, med en löptur. Jag angrep min älskade mördabacke. Lätta kläder lätta steg. Pigg helt enkelt.
Jag kände mycket och förväntningarna på dagen var stora.

Jag lämnade Jockarp och körde till bruket för lite arbete. Det var helt folktomt, många som tagit bonnpermis. Så jobbar inte riktigt jag.

När man har förväntningar på ett möte och allt stämmer till 100% då är det verkligen busenkelt att leva. Det skedde igår. Mer om det kan jag inte berätta i detta nu men det var världsklass på det mötet. Det är möjligt att jag i framtiden kommer berätta vad det för underljuvligt som skedde, för jag kommer aldrig, aldrig nånsin kunna glömma det, så fantastiskt var det;)

Mollie Vilhelmsson hade en dag ledig från skolan och hon och mormor hade minsann gått all in. Först lekplatsen i Kristianstad och vidare till deras favoaffär Polan&Pyret. Efter det drog dom en pizza.
Hur bra liv har inte dom två då?
På eftermiddagen hängde hon med morfar och dom hade chillat vid tv en stund till scobydoo. Det var nog klokt att hålla sej inne några timmar för att minimerar risken för brännskador av Solen. Jordgubbar hade dom gluffsat i sej det är bra

Eftersom jag tagit upp mat ur frysen så var det bara att parkera sej vid spisen när jag kom hem från min lilla utfärd. Jag var inte det minsta road faktiskt men i bland är det bara att bita ihop.
Ett telefonsamtal som intresserade mej fick det till att bli kaos i köket. Det rök och jag tror inte det var långt i från brand. Vad är det som händer egentligen. Jag som brukar ha sån koll. Kan det ha att göra med det där programmet bonde söker fru måntro ;)

Lite fredagsmys med min dotter. Hon tog chips och jag tog choklad. Supermysigt att hålla om henne lite i soffans hörn innan det åter var dags att inta lopplådan.

Den 26 maj var en enastående bra dag. Som givetvis åker ner i en smäll i den enda lådan jag behöver. Braigalådan.

Nu väntar roadtripp med min dotter. Klänning ska införskaffas.....



Jockarp.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar